måndag 5 maj 2014

Hanö.....

Vi hittar lek överallt ;)


Vi avvaktade för att se hur väderprognosen såg ut sen fattade vi ett beslut.
En gemensam utflykt och det skulle bli ö häng. Vi planerade att åka båten vid tio från Nogesund till Hanö.
Innan vi kom iväg kom svärfar på besök med en laddning fisk till oss, vi frågade om han ville följa med och när han pratat med exet så var det bestämt. Både svärfar och svärmor skulle med. Ett härligt gäng alltså.
Vi körde inom affären för att köpa med oss lite mat till den tänkta picknicken och för dagen stod det grillad kyckling med potatissallad på menyn.

Det gick fint att åka båten med tjejerna, Mollie parkerade sej i aktern för hon vill titta på skummet som kom från motorerna, det såg ut som grädde tyckte hon.
I land på ön hittade vi en liten lekplats som vi testade en stund innan vi vände näsan mot fyren och vår tänkta lägerplats.
Det gick bra att gå, dom stora tjejerna gick över färisten och lilla mini skrattade högt när hon fick åka över den i vagnen.
Uppförsbacke mot fyren och när vi nått upp slog vi oss ner och började äta vår goda mat till en bedårande utsikt.
Kaffe på maten gjorde det hela än mer behagligt. Så enkelt liksom ;)
Mollie blev bajsig så det fick ombesörjas i ett buskach, inga problem med det inte.
Hela upplevelsen fick mej till att börja fundera över det där med att tälta. Det har aldrig varit min grej egentligen men nu kände jag ett brännande sug. Herregud man måste ju testa och tjejerna gillar ju utomhusaktiviteter.
Jag dryftade detta och givetvis var min påhittiga och spontana tjej på direkt. Klart vi ska tälta ;) Jag älskar detta, att jag går från den ena dagen till den andra och att jag kan tänka så fritt och öppet, att ombestämma mej till att vilja testa andra och för mej nya saker. Livet ska levas visst är det så.

Det finns alltid en hand att hålla i....


Båten tillbaka till fastlandet efter ännu lite lek i lekparken. I land hittade vi ett mysigt ställe där det fanns glassförsäljning, givetvis blev det en varsin lite kula i en bägare. Den slank ner fort i mysets mage sen drog leken igång igen.

Hem vi for och lek i trädgården var nästa uppdrag för de bägge tjejerna.
Jag passade på att tvätta ett par bilar så nu är dom redo för veckans utmaningar.
Efter det bestyret var det dags att tända grillen, vi åt glupsk, sjön suger uppenbart mer än man tror.

Kvällen fick vi besök av min löparvän med familj, det var längesen vi sågs så det var verkligen glädjande med ett besök. Vi blarrade om vardagslivet och det är minsann väldigt spännande emellanåt ;)
När dom lämnade palatset blev det nattning av två trötta tjejer. En bok sen somnade myset pang.

Vi vuxna avslutade dagen med mycket intressanta samtal i soffan. Jag hoppas verkligen att vi fortsätter så genom vårt gemensamma liv. Att kunna utmana och förstå varandra. Jag känner en stark kärlek till dessa tillfällen i livet.

En underljuvlig dag :)




Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar