söndag 11 maj 2014

Holjemarknad....



Morgonträning för fröken flickvän betyder barntillsyn av mej. Det gick fint. Jag klädde på lilla mini och satte henne i vagnen. Mollie styrde jag upp med klädseln och gick det smärtfritt.
Vi gick ut och började fylla källaren med ved. Det var framkört med lastaren till källaringången. Detta underlättar ju väldigt mycket. Två rader fylldes upp med årets ved. Utanför dom raderna ska det läggas två rader med ved torr som fnöske. Det ska användas nu under sommarmånaderna. Det är ett väldigt planerande för en vedelderskas ;)

Fröken flickvän skulle träffa några väninnor under eftermiddagen, hon tog med sej myset dit. Själv tog jag mej ut på en välbehövlig långrunda i löparskorna. 4,5 km uppför mot grundsjön, det var en del fiskare på plats men jag kände mej inte social nog för att fråga om det nappade. Jag bara öste vidare. Ett par klunkar vatten vid sjön sen bar det iväg nerför berget.
Tanken var att jag skulle ta höger vid vägskälet och springa hem, men nepp, jag kände mej stark och jag visste att myset var väl omhändertagen så jag sprang mot motsatthåll.
Rundan slutade tillslut på 19 km. Gott.

Vink vink ;)



Vi kom hem ungefär samtidigt och jag kunde inte låta bli att lägga in förslaget om Holje marknad i Olofström.
På som vanligt var fröken flickvän. Jag hoppade snabbt in i duschen och piffade till mej.
Det bar i väg och Mollie var på festligt humör, hon såg fram emot att åka karusell. Hon åkte upp 300 spänn, det är ju inte klokt egentligen, men är det marknad så är det ju.
Årets första langos var ett faktum, smarrigt värre.
På vägen hem slocknade den yngre generationen. Det är jobbiga dagar.
Jobbigt blev det för mej med när myset skulle bäras in.

Glass och kaffe i soffan. En helt underbar avslutning på dagen. Lugnt och avslappnat.
00.00 rykte bilen ut för att hämta hem några mellofan. Självklart ska det ställas upp för vänner, något annat är inte okej.
Jag sov som en liten gris när fröken flickvän kom hem efter uppdraget.

Vidare vill jag tacka alla som lämnat spår efter sej i olika forum gällande gårdagens inlägg. Många ser det nog allvarligt precis som jag gör.
Att bli synad av socialen både vad det gäller barnens välbefinnande och inte minst sitt eget sexliv Känns inte helt okej.
Vidare en reflektion i ärendet är ju att pappan inte vill ta hand om sitt barn samtidigt som han då med denna anmälan ser mamman som olämplig att ta hand om barnen.
Det rimmar urkasst i mina ögon.
Kanske han borde funderar ett varv till nästa gång innan en anmälan görs.
Fjant.



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar