måndag 12 maj 2014

Sila mygg och svälj kameler....

Kamphundslek ;)


Mitt bajs är brunt, ditt bajs är brunt mamma. Mmm, detta var meningen som startade upp min dag. Jag älskar verkligen när myset tänker till och delar med sej av vad som finns i huvudet på henne.
Jag spann vidare och frågade varför det var brunt, hennes älsklingsfärg är ju rosa vore inte det trevligare? Lilla Minis bajs är gult sa hon då kvickt. Nja inte nu längre men det var det när hon var en liten bebis svarade vi då.
Vi lyckades bryta bajspratet med frågan om önskad frukost. Gröt blev det.

Mollie ville lyssna på sin favvolåt vilken är bröder från mellon. Vi drog igång den på paddan och hon sjöng livligt med.
Jag bjöd upp fröken flickvän till en dans, så innan klockan slagit nio dansades det och sjöngs i palatset. Underbart.

Mollie och jag drog upp till undantaget, där hade det anlänt en lekstuga och morfar hade gjort en ny sandlåda av ett gammalt traktordäck. Lyckan var totalt.
Dom drog till skogs med hundarna en sväng och jag började tvätta bilarna. Söndagsfint minsann :)
Efter det gick jag bananas på min vedhög. Jag bara älskar det. Jag har ett brev i huvudet som ska sändas till kommunen en dag när jag känner mej manad att skriva ner det. Det fnulade jag på medan jag gick där med min kärra. Jag tänker mycket och klart under det underbara arbete, terapi liksom.

Till sen lunch stektes det fläsk och potatis koktes. Löksåsen var given.
Efter det drog vi till badhuset. Sjukt mycket folk men det avtog allt efter som tiden gick.
Bromöllabadhus hade öppet till halv sju därför blev det det badet för dagen.
Tjejerna plumsade i två timmar. Mollie var som ett vattendjur, hon hoppade från kanten på bassängen så långt ut hon kunde i vattnet. Helt galen och hon var illröd och skrynklig i skinnet när vi slutligen gick upp.

Vi hade ett litet uppdrag och det bestod i att kolla in en husvagn inför sommaren. Vagnen var fin och lagom stor för oss att flyga runt med på vägarna. Perfa.
Spontant beställde vi thaimat. Tjejerna somnade innan vi kom hem med maten, så ännu en gång fick dom bäras sovande in.
En lugn måltid väntade oss alltså.

Fortsättning.
Ja, att socialen valde att ignorera anmälan efter ett samtal med fröken flickvän var ju väldigt skönt och det talar sitt tydliga språk.( Hade dom märkt att minsta lilla grej i anmälan stämt skulle dom givetvis gått vidare med det)  Dom genomskådade alltså exets försök till smutskastning.
Tydligen trodde dom inte på att vi fångade möss i huset varje dag och att vi hade vilt passionerat sex framför ögonen på barnen.
Jag fick en kommentar på FB där en kvinna påstod att jag i bloggen hängde ut exet för att ha förgripit sej på sin dotter. Detta saknar helt grund och jag ber er läsa inlägget igen om ni går i dessa tankar. Det jag menar var att man i bland måste sila ganska hårt om vad som kommer ur små barns munnar. Detta var ett exempel på vad vi silar.
Skulle vi tolkat det vi hörde som något sexuellt/sjukt så borde vi kanske tolkat det som att han fysiskt hade sin snopp i ansiktet på sin dotter. Men det gjorde vi alltså inte.
Att hon pratar om dubbelmacka är ytterligare en sak som vi skulle kunna anmäla om vi gick i dessa skeva funderingar. Här görs nämligen aldrig några dubbelmackor......Barn pratar väldigt mycket.

Men givetvis skulle vi i detta fallet kunna göra en anmälan. Och i dessa fall skulle det kanske kunna kosta honom vårdnaden om sina barn. Detta är bara tankar och funderingar och kanske även en passning till den andra föräldern att även här pratar barnet om i våra öron märkliga saker, om man nu väljer att se det som märkligt vill säga.


En del väljer att se livet i rosa ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar