torsdag 1 maj 2014

Valborg....

Säkert majbål ;)


Lugna gatan rådde under förmiddagen. Jag tog en vända med fyrhjulingen och harvade ridbanan. Mollie var givetvis min egna lilla spätta.
Det rök som om det vore skogsbrand och myset flinade när jag sa till henne att blunda under vår framfart i röken.

Fröken överdrift kom på besök, det var dags att göra en ny sats pannkakor. Jag brukar köra dubbel sats, men denna gången slog jag till med trippel sats.
Jag fick steka i väldigt många minutrar. Drygt.

Vi for in till stan, fröken bonus skulle hämtas upp från den kommunala inrättningen. Även ett uppdrag för levande landsbygd räkning skulle styra upp.
Korv i mängder till valborgs firandet skulle hämtas och det ombesörjdes av mej, myset och fröken flickvän. Lilla mini fick stanna hemma i palatset med moster.

Skönsång av kören ;)



Eftermiddagshäng på altanen. En rottingsoffa med kuddar är en väldig skön plats att vara på en härlig vårdag.
Vi blev vips av med en massa barn, detta gav oss möjligheten till lite aktiviteter för kropp och själ.
Löpning för mej och cykel för fröken flickvän. Vi tog en vända på 8 km och under färden fick vi sällskap av en bilist, jag fick frågan om jag ville medverka i deras lag i Humlestafetten. Självklart sa jag. Han skulle återkomma så vi får väl se om det blir någon tävlingslöpning i helgen.

Hem och tillpiffning och kaffekokning. Två pumptermosar fulla med kaffe och två med hetvatten fixade jag, allt för det stundande Valborgsfirandet. Förberedelse är en dygd.
Vi lastade sen bilen och for upp till kalvalyckan.
Trots att vi inte fick elda så kom det massa folk vilket är trevligt.
Detta är ett bevis på att det vi gör föreningen är bra. Samarbetet gick fint och alla hjälptes åt.
Jag socialiserade mej ganska mycket och det resulterade i att vi fick flera intressenter till styrelsen i föreningen. Nytt blod behövs.
Många pratade med mej om min bok och jag fick mycket kredd för den vilket är väldigt roligt. Det många som läst den och det var ju det som var meningen ;)
Jag sålde även ett par stycken under gårdagen vilket även det var kul.
Mollie var självklart på plats men tillsynen av henne sköttes av mormor och morfar. Hon verkade ha det mysigt men tröttheten slog till så dom lämnade feststället och for hem till sängen.
För mej blev det en sen afton och när jag anlände hem sov alla utom fröken flickvän.

Sammanfattning av dagen var. Mycket mycket trevligt.
Lättlevt liksom.

Vi kan mysa vi ;)



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar