fredag 27 juni 2014

Blodprovning....



Huvudet släppt sin värk som väl var och en löptur på en mil angreps. Det kändes bra och det var en skön tur i lagom temperatur.
Jag tog mej ann mördabacken och jag hade faktiskt saknat den en aning. Hej hatkärlek.
Gällande löpningen har jag läst mycket om vad som sker i kroppen under långa lopp och mycket ansträngning. Det finns risk för att det blir lite snålt av vissa ämnen i kroppen. Magnesium är tydligen ett sådant ämne.
Vidare läste jag även att det kan påverka kroppen i andra avseende som tillexempel pms. Att det kan underlätta och motverka det lilla problemet som emellanåt dyker upp.
Magnesium införskaffades men efter lite samtal i ämnet fattade jag beslutet att faktiskt gå och kolla upp om jag har någon brist på vitaminer eller mineraler. Så redan på måndag ska jag ta ett litet blodprov för att reda ut detta. Bruket har bra företagshälsovård så dit blir det ett besök.

Myset var hos mormor en sväng under min löptur och dom hade roat sej med att skörda lite godsaker ur trädgårdslandet. Det var jordgubbar, morötter och ärtor. Detta visades givetvis glatt upp när jag kom tillbaka.
Tänk vilken uppväxt att som en liten parvel kunna gå tillbaka till begynnelsen med att odla, så och skörda sin mat.

Tant N kom på ett efterlängtat besök, det duggar inte tätt med dejterna nu för tiden men vi vet ändå var vi har varandra, vilket är väldigt skönt.
Det var en härlig stund vi hade och samtalen skiftade som vanligt väldigt. Ett ämne vi hade frågestund om var husvagnsemester, det ska vi nämligen på inom kort och det ska bli sjukt kul.
Där ska jag bilda mej en egen uppfattning om hur campare är och beter sej. I min värld just nu så campar många människor bara för att dom ska kunna supa ;) Det får jag väl se om det stämmer.

Kvällen bestod av mys i soffan med Mollie och en liten mini som flög fram över golvet och busade. Myset och jag popade lite popcorn och festade loss rejält.
Fröken flickvän och fröken bonus var på trevligheter helt utan oss :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar