söndag 29 juni 2014

Kanon lördag.....



Regnet det bara öste ner och vi behövde roas lite.
Därför hjälptes vi alla åt med att städa huset, det stundades kalas till kvällen.
Det är så enkelt att få dom små fröknarna till att hjälpa till när man har en liten morot att locka med. Vi startade skivspelaren med lite musik och emellan dammandet tog vi en sväng om. Tjejerna älskar det, dom älskar musik och dom älskar närheten.
Vi skrattade och hade en super duper mysig städstund.

In i bilen med gänget och mot moroten. Randys lekland, ja det heter faktiskt så. Innan hette det Andys men nu har det alltså bytt namn och även fått en liten uppfräschning.
Vi gick in och betalade, tjejen i kassan frågade om jag varit på en skola och föreläst, ja det har jag och du var kanske en av eleverna då.
- Ja svarade hon.
Så himla roligt när människor berättar att dom kommer i håg mej. Det hände senast när vi var i Tosselilla. Då kom det fram lite elever från några klasser jag hälsa på, super kul ;)

Inne på leklandet var det högt tempo barnen var helvilda och man såg hur lyckliga dom var över att få busa av sej.
För min del hände något, jag kom till insikt med att min dotter nu börja bli stor och klara sej på egen hand. Jag sa till fröken flickvän att i dag skulle jag ju haft en bok med mej och suttit i ett hörn och läst medans barnen lekte. Jag är där nu.

Efter några timmars lek packade vi ihop och körde en vända till biltema för att kolla in lite bra att ha saker inför vår kommande husvagnssemester. Det känns som om det mesta vi behöver till husvagnen finns att finna där och det är ju bra.



På vägen hem lämnade vi av fröken bonus hos svärmor, tjejerna skulle baka. Mollie ville givetvis till sin mormor så hon åkte upp till undantaget. Mormor jobbade men det dög lika bra med morfar.
Fröken flickvän tog en löptur och när hon kom innanför dörren drog jag ut på en 8 kilometare på berget. Fy vad tufft är vad jag säger om den rundan. Jag hade en halvmara i benen sen dagen innan och nu gick jag all in på berget. Det var ett jävulskt uppförslut och vädret var kvavt. Hej utmaning.

Hem och duschen och vidare i klänningen. Kalas för fröken flickvän. Maten ställdes på bordet och alla åt friskt. Efterrätten dukades fram omgående efter maten och alla fortsatte med sin goda aptit.
Barnen hade en underbar kväll i hop med Mollies bägge kusiner. Dom lekte så fint i hop så vi märkte knappt av dom. Jag blir så varm i kroppen när jag ser hur fint dom har det och hur fint dom faktiskt kan leka. Inga friktioner alls under lördagen. Skönt.

Vi landade i soffan en stund och reflekterade över dagen. Jag reflekterade även över hur längesen det var som vi hade teven igång. Jag minns det inte ens. Även det är väldigt skönt.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar