fredag 29 augusti 2014

Gräsänkling....

Hygieniska vantar på ;)


Två dagars projektjobb med endast avbrott för andra möten. Det har varit mycket nötande och blötande. Lite hetsiga diskussioner hör ju till för att komma framåt. Och framåt har vi kommit.
Det är många människor inblandade i detta projekt och det gör det väldigt spännande. Alla vill att allt ska bli perfekt och spaden har inte ens satts i marken än. Det är ett långt projekt och det är givetvis väldigt viktigt för brukets framtid.

Mollie har varit på dagis och det har varit lite svajigt, det går nog lite långt mellan gångerna och nu har hon varit på plats i sju timmar, det är lite väl länge för en fröken som brukar hänga fem-sex timmar max.
Men jag tror att det i framtiden kommer bli lite mer struktur på dagisgåendet.

Gårdags kvällen blev en pratig afton, myset snackade oavbrutet hela kvällen. Hon var helt uppe i varv.
Hon hjälpte mej med middagen och vi gjorde chokladpudding och det tyckte hon var spännande. Det babblades givetvis en hel del om just det.
Svärmor var på besök och hon hade stickning med sej som hon roade sej med i soffan en stund. Väldigt hemtrevligt må jag säga. Hon bjöds självklart på puddigen när den stelnat.

Jag drämde iväg några mail härom dagen till bestämmarna i Sölvesborgs kommun. Det var ett svalt bemötande men skam den som ger sej.
Efter tips från en mycket god och klok vän skickade jag ett mail till radio Blekinge med min fråga. Det ska nämligen vara en politikefrågestund den kommande tisdagen på furulundskolan där dom kommunala politikerna ska ställas mot väggen inför valet av just radio Blekinge.
Nu väntar jag självklart med spänning på svaret på min fråga :)

Och så är vi ensamma i palatset.
Fröken flickvän reser till London idag så nu är jag minsann gräsänkling, det tillhör inte vanligheten. Jag räknar dock med att myset och jag ska klara roa oss själva i några dagar ;)

Mums....


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar