tisdag 19 augusti 2014

Regn och rusk...

Snigelspelet.....


04.00 vaknade ett litet mys och var kissignödig. Jag är så grymt imponerad av henne när hon lyckas vakna och hinna till toan.
Jag gick sömnigt upp med henne och vi småpratade lite med varandra.
När hon var färdig sa hon att hon ville sova mer, tja inte mej emot ;)

Förmiddagen var lugn och vi pysslade med att kolla upp hotell inför helgen, det är utflyktsdags. Vi fick tag på ett trevligt hotell som hade det att erbjuda som vi sökte. Det kändes bra helt enkelt.
När det var ur vägen fortsatte jag kolla hotell och flyg inför den kommande nyårshelgen. Lite långt fram kan tyckas men jag tänker att det är bättre att ha planen klar i tid.

Vidare packades det in diverse föremål som fick adressen miljöstationen. Det är mest tidningar och kartonger som jag nu med min värsting panna i källaren har dåligt med användning för.
Vi hängde en stund i soffan för att invänta att miljöstationen öppnade.
Under tiden lät jag fingrarna dansa över ett dokument som kommer att adresseras till kommunhuset i Sölvesborg. Detta kommer att ske inom de snaraste och svaret på det brevet ska bli väldigt väldigt intressant att läsa.
Jag som trodde att jag legat av mej lite men nepp, jag är mer än nöjd med min användning av det Svenska alfabetet :)

Dags för löpning. Regnet det öste ner och det såg inte ut att bli någon förändring på det. Myset hämtades upp av mormor, dom skulle på en roadtripp till Mjällby.
Jag drog i väg i regnet och jag njöt av varje steg. Det optimala vädret för mej är småregn och mulet. För dagen regnade det något kraftigare för att falla mej helt i smaken, men det fick gå.
2.1 mil blev det av turen och stora delar under turen funderade jag över vad jag ska rösta på i valet i höst. När jag inte grunnade på det sjöng jag med i låtarna som dunkade på i mina öron.
När jag kom hem var min stora övertygelse att jag kommer att fixa maran galant den dagen det är dags. Jag kände mej urstark.

Middagen stod på bordet och jag välte i mej ett par stora tallrikar. Alla satt samlade runt bordet och det var en ljuvlig stämning.
Tjejerna hoppade studsmatta en stund men efter att dom blivit blöta i ändorna kom dom inspringandes.
Hopp i soffan och nervarvning. Myset och jag satt tätt ihop och kikade på Madicken en stund. Det var en helt perfekt afton.
Nattningen gick snabbt och för mej väntade en behövlig massage. Jag är så vansinnigt bortskämd när det gäller närhet och att ha en annans människas händer på min kropp gör underverk även om det inte gäller i massagens syfte.

Kvällen avslutades nyduschad i en säng med nya lakan i.
Får man ha det så bra?

Klart man får ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar