tisdag 12 augusti 2014

Ute spel....

Japp hjälmen ska vara på...


Lilla mini skulle skolas in på dagis, på tok för tidigt enligt min smak. Jag är mer inne på att dom små ska vara hemma längre än ett år innan dom ska vara på den kommunala inrättning på heltid. Men tja, vissa har tydligen inte den möjligheten som jag hade med Mollie. Hon var nästan två år innan hon skolades in.
Skönt för oss :)

Jag var hemma med tjejerna under tiden inskolningen pågick. Myset var på ett grinigt humör. Något trevligare blev det när vi drog igång lerleken. Japp jag är bäst på göra leklera. Mjuk, lättformad lera det är en av mina parad grenar det.

När dom kom hem från dagis gick jag och myset till undantaget. Hon lämnades där och jag tog en löptur.
Det var betydligt varmare än jag trodde och rundan blev tuff.
Solen vräkte ner på mej och benen blev tunga.
Rundan slutade trots detta på 15 km vilket var bra gjort.

Myset hade varit på lister och handlat med mormor. När jag kom hem blev jag bjuden på en Hallo Kitty glass som dom investerat i. Den satt där den skulle :)

Full håv ;)

Eftermiddagen blev mycket bra. Tjejerna var pigga och dom lekte fint ihop. Studsmattan var en favorit och även håven användes flitigt med att fyllas med diverse saker. Påhittiga och roliga.

Mindre roligt var när överlämningen av bonus barnen skulle ske. Lilla mini var inte alls intresserad av att lämna sin mamma och skrek förtvivlat. I dessa lägen är jag tacksam över att ex frun drog innan den närstående adoptionen gjordes så att jag slipper att dela myset med någon jag inte tycker det minsta om.

Medan fröken flickvän och svärfar var och kollade in lite nya fordon så lagades det middag i palatset.
Fina fisken med potatis stod på menyn.
Myset roade sej med att kolla på en film vilket var skönt. Lite ro i soffan.
Fröken flickvän tog ett pass på gymmet och myset och jag gick till undantaget och våldgästade. Jag bjöds på kaffe och en match av Dora spelet. Vi spelade sällskapspelet utomhus vilket var väldigt tillfredsställande.
Myset fuskade lite lagom och vann givetvis över både mej och mormor.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar