tisdag 9 september 2014

Barnfridag och social......

Så färggran ;)


Barnfridag på dagis. Ja, jag orkar inte ta strid i ärendet just nu, men den dagen kommer förmodligen. Det är helt galet att barnen ska behöva byta dagis och personal för en enda dag.
Fröken flickvän fick vackert vara hemma och ta hand om dom små, lilla mini är precis nyinskolad och det känns direkt olämpligt att låta henne vara på en ny förskola när allt är så nytt.
Det var den andra förälderns dag och med det även ansvar, men han ser inte riktigt likadant på det där med att sätta barnen främst. Så med 300 föräldradagar på kontot så tvingade han indirekt fröken flickvän med noll föräldradagar att vara hemma med barnen. Just snyggt det.

Mollie fick vara hos mormor medans jag var på ett möte på jobbet, det var dom nöjda med båda två.
Mötet gick bra och jag fick reda på saker som för mej varit helt okänt. Spännande.
En lunch sen åkte jag hem.
Socialen skulle komma på hembesök och dom kom samtidigt som jag och myset kom hem. Fullt hus.
Tjejerna var trevliga och lät våra små tjejer busa på som vanligt. Det måste vara svårt att prata med små barn som har siktet inställt på lek ;)
Mollies kusin kom på ett spontanbesök och tjejerna är så grymt impade av henne.
Vi spelade lite spel, studsade studsmatta och det byggdes koja.

Jag drog på mej löpdojorna för en tur på 8 km. Seg som gummi dom första fyra men sen lossnade det. Det kändes väldigt bra i slutet av rundan. Det börjar dra ihop sej och nu har mitt startbevis för maran kommit. Det är grymt stort det.
Duschen efter löpningen sen blev det veckohandlig för myset och mej. Detta är en syssla som fröken flickvän bruka fixa men hon skulle köra hårdträning och för att inte kvällen skulle bli alltför sen så tog vi tag i uppgiften. Det är minsann riktigt trivsamt att gå och handla ibland, speciellt när man har hjälp av en liten söt tjej, myset hade en liten axelväska med sej i affären, kläderna var rosa och lila. Sockersöt.

Middagen lagades och mys i soffan. Kvällen blev lugn och skön.


Startbevis....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar