lördag 13 september 2014

God jul.....

Myset fotade mej och jag henne när hon testade löpaklockan ;)


2,4 mils slitande under förmiddagen. Fy, efter 17 km öste svetten av mej och jag såg på klockan att pulsen steg avsevärt. Det kändes inte helt ok. Men med vätskeersättning och ett par druvsocker i kroppen började allt stabilisera sej.
Jag var ändå väldigt sliten när jag kom hem.
Myset som var i hyfsad form var hos mormor och dom hade fixat fika till mej och min bror.
Kyckling macka och kaffe efter ett stort glas vatten såg till att min kropp normaliserade sej efter utmaningen.
Jag konstaterade under den tuffa löpningen att varje km över 17 km är kämpig, det kan ju vara bra att ha med sej i bagaget till Dublin.
Förvisso sprang jag något över det tänkta tempot, det kan ju göra sitt till. Men jag räknar nog ändå med att det kommer bli enormt påfrestande och kroppen kommer att smärta.
Men det är ju så att hjärnan säger stopp långt innan kroppen gör det och min hjärna har hittills inte sagt stopp. Det är bara magen som sagt ifrån ett par gånger ;)


Klipp, klipp :)


Myset var pigg men hon kändes varm så jag tog tempen och den stod på 38,1 så tyvärr blir det ingen simskola denna veckan. Hon fick ett glas oboy med en alvedon i, jag vill inte riskera den grymma smärta som hon hade dagen innan.
Vi pysslade lite med papper, sax, lim och självklart tejprullen. Hon klippte och klistrade och resultatet blev mormor med som Mollie sa Tjocka ögon, jag flinade åt henne. Vad får dom allt i från.

Jag fick ett samtal från hövdingen på jobbet med informationen om att jag ska ut två pass nästa vecka. Det kan väl vara lagom att börja den nya tjänsten med en vecka på 16 timmar ;)
Jag vill ju inte jobba ihjäl mej, speciellt inte när man inte behöver det.

Vill du smaka?


Fredagskvällen var det tänkt att vi skulle ut på lister för ett kalas, men med tanke på mysets svajiga hälsa så fick vi tråkigt nog vara hemma. Men that's life. I stället för kalas gick vi en promenad på vesan, under denna promenad fick fröken flickvän ett mycket glädjande besked angående hennes arbete. Det går minsann väldigt bra för oss just nu.

Efter en tre rätters middag som vi lite spontant snodde ihop så nattades myset. Under tiden sydde fröken flickvän en ny klänning till mej, bara sådär liksom. Tyget hade jag valt själv och denna gång blev det Scobby doo, cool som tusan ;)
Efter det köpte vi oss en julklapp. Jag älskar dessa inköp. Upplevelse är det bästa man kan ge/få. God jul på oss.


Nya strassen ;)

Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar