torsdag 4 september 2014

Guldkorn....

Mums ;)


Dagtidarbete både för mej och fröken flickvän, det är en helt ny vardag som kommer oss till mötes.
Vi har knappt jobbat någonting under vårt förhållande och nu ska det alltså ändras på det.
Lite i alla fall.
Jag har ännu inte skrivit på några papper angående min nya tjänst så än så länge är jag alltså skiftare. Men vi vet vart det lutar.
Barnen samåker nu till dagis och det funkar bra, Jag lämnade härom dagen och fröken flickvän har lämnat myset massa gånger så där är det oftast inga problem.
En stor bamse kram av fröken bonus och vi skulle självklart vinka i fönstret på varandra. Så mysigt och självklart liksom :)

Jobbet ja. Ja det är full fart nu efter att alla kommit tillbaka från sina semestrar, det är möte dagarna i ända.
Roliga och intressanta projekt på gång både stora och små. Idag ska det fortsättas med ett arbete gällande en inspirations dag. Så himla skoj att få åka med på detta tåg.

Vi får inte bara fokusera på jobb, vi har en stor härlig familj som älskar att hitta på saker tillsammans. Efter avslutat arbete i går tog vi hela gänget och drog upp till Grundsjön för att grilla. Mina föräldrar och svärföräldrar var också med vilket givetvis höjde stämningen.
De var en helt fantastisk kväll, sjön var så otroligt vacker när solen lyste upp delar av den, fiskarna slog och gjorde ringar på vattnet och lille kamphunden Sigge lurade i vassen.
Korv, kaffe och kex. Så enkelt, primitivt men helt perfekt. Lättlevt helt enkelt.
Vi vände hemåt efter ett par timmars utflykt och barnen var trötta efter en hel dag på dagis och vid sjön.
Lite tillpiffning en bok om mumintrollen en puss på kinden sen sov myset som en stock. Helt slut.

I soffan bjöd jag fröken flickvän på lite fotmassage under samtal om hur dagen varit. Den tiden tillsammans är så oerhört viktig för oss. Att sitta ner och hinna reflektera över hur dagarna är och hur alla mår.


Våra mammor och våra barn :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar