torsdag 18 september 2014

Krigskämpen....

En känsla ibland...


Fler dagar fyllda av möten, funderingar och klurigheter. Jag blir minsann ganska trött på kvällarna av att jag använt delar av min hjärna under dagarna. Mitt vanliga jobb gör jag på rutin, men detta nya tar en aning på krafterna.
Jag har fortfarande inte kommit helt överens med firman angående min nya tjänst. Det går långsamt, men jag hoppas att det ska bli bra.

Myset har haft ett par dagar på tusenfotingen och det verkar gått fint, fröken flickvän har ombesörjt lämningen och hämtningen har vi delat på.
När jag kom för att hämta mitt lilla mys hängde hon på skalbaggen, leken var i full gång och hon såg så väldigt stor ut bland barnen som nu går på skalbaggen. Hon såg ut som en jätte ;)

Tisdagskvällen blev en tuff kväll. Jag kom hem fem i fem och kvart över var det dags för gympa. Jobbaväskan hängdes på kroken sen var det ut i bilen bums.
Alla tyckte bamsegympan var rolig, även lilla mini som för dagen var totaluppskrapad i ansiktet efter ett fall på en trehjuling busade på för fult i gympasalen. Hon såg ut som en liten krigskämpe med sitt sargade ansikte ;)

Jag tog en liten sväng med löparskorna, vilket det nu var några dagar sen sist.
Vila gör under och jag hade en fin tid men längden var inget att skryta med, men vissa dagar är det lite knepigt att få ihop vardagspusslet.
Jag laddar i alla fall för ännu en halvmara i helgen vilket ska bli skoj.

Barn nattades och fröken flickvän drog på träning, Mollie var något kämpig att natta, vad det beror på vet jag inte, möjligt att hon somnat på läsvilan på dagis, i bland gör hon visst det.
En orolig natt följde sen, omnattning fyra fem gånger, det är verkligen inte optimalt. *Gäsp*

Idag tänker jag min dag såhär ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar