tisdag 30 september 2014

Ormet kryper....

Nu bär det av.....


Ännu en tuff natt då myset vaknade flera gånger. De var förvisso bra för min kommande träningsvärk. Kroppen hann inte bli stel ;)
Efter sista omnattningen gav jag upp och klev upp. Lika bra liksom.
Fröken flickvän ombesörjde lämning av mys så jag drog till bruket.

Så äntligen har jag nu skrivit på mitt nya avtal. Jag är en hejare att förhandla inget snack om den saken. Att ta reda på fakta och ställa frågor har jag inga problem med så det gjorde jag. Jag måste ju veta vad jag har att rätta mej efter.
Nu är jag en dagtidare på 50% till den 31/3-2016, de ska bli intressant. Självklart kollade jag upp möjligheterna till att bryta kontraktet. Det kan jag :)

Jag mötade stora delar av dagen och jag hann även med och kolla upp grabbarna som kommit till platsen för att börja arbetet.
Just nu känns det som att det bästa med min nya tjänst är att jag får träffa så väldigt mycket människor.


Hemgång på tok för sent vilket det har en tendens att bli jämt. Jag måste skärpa mej gällande att faktiskt ta mej hem till min underljuvliga familj.
När jag kom hem stod maten på bordet och jag åt glupskt, jag behöver massor av näring efter löpningen, det märks.
Svärfar kom förbi och han hade egen matlåda med sej vilket vi tyckte var väldigt roligt. Han är speciell den mannen :)
Aktiviteten efter middagen blev en tur ner på vesan för att plocka potatis. Tjejerna älskar dessa små projekt. Dom körde skottkärran tillsammans och dom plockade potatisen tillsammans och dom lekte tillsammans med en kopparorm. Lilla fröken Vilhelmsson tog det en nivå högre och tog tag i ormen med handen.
Hem med lasset och förberedelse för nattning sattes igång.


Ormet....


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Vad fint att kunna jobba 50% och ha råd med det. Jag har knappt råd att gå ner 10% varav barnen är på dagis 7-17.30 varje dag...
    Molly ska vara glad att hon har en handlingskraftig mamma:-)

    SvaraRadera