lördag 6 september 2014

Sim,sim....

Inbjudan....


Dagar fyllda med möten och diskussioner. Dom sista eftermiddagsskift är nu historia, det har varit långa dagar. Jag har förvisso fortfarande inte skrivit på något kontrakt, (vilket jag väntar på) men dagtid från nästa vecka gäller.
Myset har varit på dagis hela veckan och det har förmodligen aldrig hänt förut. Det har gått bättre och bättre för varje dag och i slutet av veckan var hon helt på det klara med att det var dagis som gällde. Hon slog upp sina pliriga ögon och sa;
- Idag ska jag ha den blommiga klänningen på dagis.
Rutiner är onekligen bra.

I hemmet har det inte skett så stora saker. Lite röjande med röjsågen för att hålla ordning runt knutarna har gjorts, för övrigt har tempot varit lågt.
Löpningen har även den varit sparsam, tanken är att dra ut på en halvmara under dagen. Jag måste få lite tryck och känsla. Knappt femtio dagar kvar till loppet.

Myset fick ett litet brev på posten och hon blev överlycklig. Hon hade blivit bjuden  kalas hos en liten tjej som går på hennes dagis.
Hon sprang runt med inbjudningskortet och läste det för alla som ville lyssna ;)

Jag har nu lyckats med konststycket att få med myset på simskola. Det har minsann inte varit det lättaste. Fulla barngrupper och väntetid är det som mött mej under min väg, men. Skam den som ger sej.
Första lektionen är i dag och det är en prova på gång. Vi får prata med simledarna om hur det tänkta upplägget ser ut och höra om vad dom tror att dom små kan få ut ur lektionerna.
Jag är lite skeptisk till om dom är lite för små ännu, men samtidigt säger fröknarna att det bör funka så får man väl lita på det.
Och testa det måste vi ju självklart göra.

Idag väntar en överaktiv dag i palatset och i afton ska surströmmingen ner ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar