fredag 26 september 2014

Verket......

En glad prick...


En sittning med arbetsmiljöverket kan få vem som helst att darra. Men detta var ingen utredning, detta var ett informationsmöte och en dialog för att inte ramla i fallgroparna. Ett mycket givande och intressant möte. Det roligaste på mötet var att dom gång på gång påpekade vikten av att ta hjälp av skyddsombud, att dessa är ovärdeliga i stora projekt. Tack för det ;)

Jag cyklade en runda i sprängområdet och det var minsann givande och intressant. Jag gillar verkligen att uppleva nya saker och detta är helt utanför min box. Massa stora maskiner och höghusstora högar med massor av det som blivit bortsprängt.

Kvällsaktivitet i form av löpning i mördabacken på en ypperligt bra tid har jag levererat i veckan. Jag har under den senaste tiden varit sparsam med kortloppen och fokuserat på längre rundor och längre viloperioder. Om detta är rätt uppladdning återstår att se. Det känns väldigt bra i alla fall.

Myset har sprungit hon med, förra årets succé med zombiloppet fortsatte även i år på tusenfotningen. Barnen har fått rösta på vad dom vill att loppet ska heta. Det vinnande bidraget blev Blixtloppet. Myset informerade mej om att hon röstat på Blomloppet. Men Blixtloppet blev det alltså.
Hur det gick i löpningen vet jag inte, men enligt henne så var det ingen som ramlade och hon fick en medalj.

Mollie har haft några jobbiga nätter med mycket drömmande, jag försöker att avdramatisera det genom att prata med henne om det. Jag berättar om vad jag tänker drömma om när jag ska sova. Jag ska drömma om Sigge, Tara om cyklar och om studsmattan. Självklart ska jag drömma om myset.
Hon säger då samma sak. Jag ska drömma om Sigge, Tara, cyklar, studsmattan och om dej mamma.
Hon är helt underljuvlig när vi ligger i sängen och hon filosoferar om ditt och datt. Så liten, så stor.

Ett inställt träningspass för fröken flickvän gav oss en annan möjlighet. Hon sprang och jag och svärfar cyklade bredvid. Myset satt bakom mej och hejade på.
Så väldigt mysigt när man kan göra aktiva saker tillsammans. Det betyder massor för mej.
En härlig höstkväll alltså.


Myset har fixat fredagsmys till grabbarna :)


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar