lördag 25 oktober 2014

Bad och pack.....



En förmiddag i mysets tecken, vi började där vi slutade dagen innan och det var med pärlning.
Vi pillade lite med det sen spelade vi lite spel.
För att planera kvällsaktiviteterna och få den att bli så smidigt som möjligt packade vi vår väska redan under förmiddagen.

Myset åkte till dagis och skulle vara där några timmar medan jag skulle till bruket för att göra riskanalysen som har blivit uppskjuten ett par gånger.
Det gick fint och vi tror oss ha en lösning på problemet att förflytta människor från A-B på ett säkert sätt. Det var det som var vår utmaning för dagen.
Ibland ställs man inför uppgiften att väga risk mot risk, de är just dessa gånger det är bra att vara några stycken med i riskanalysen, fler inspel och flera ögon som ser på saker på olika sätt.

Fröken flickvän hämtades upp efter jobbet och myset likaså. Sen bar det av mot Valjevikens badhus. Bruket bjuder anställda och deras barn på gratis bad, det är ju fantastiskt. Badhusen i Bromölla, Olofström, Karlshamn och Ronneby har vi samma fina förutsättningar för. Alltså är det bara att bada på vad helst man vill och där öppettiderna passar bäst.
Vi blev avsläppta sen drog fröken flickvän på ett träningspass. Hon återkom efter att det avslutades och hon sällskapade sej en stund med oss.
Myset och jag plumsade runt i två timmars tid så vi var lagom skrynkliga och fina.

Efter duschen beställde vi Thaimat, men innan vi kunde hämta den fick myset ett väldigt akut och brådskande ärende med lilla magen. Vi fick dra hem till en mormor boendes i stan och lånade toaletten, perfekt att ha människor i närheten som man kan åka hals över huvud till och låna toa ;)

Vi mumsade friskt i oss av maten sen stupade vi i säng totalt utschasade.
Jag tycker att det var ett formidabelt fredagsmys. De lär bli repriser på den aktiviteten.

Nu blir det minibio med myset på bibblan sen väntar packning och genomgång av utrustning för i morgon bär det iväg.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar