måndag 20 oktober 2014

Fuktigt...

Plantering på gång.


Palatset tömdes på folk, en efter en åkte mot sina hem. Det har varit härliga dagar men nu börjar livet så sakta återgå till det normala.
Myset hade ett jobb som skulle skötas och det var att planterar lite smultronplantor som hon fick av sin morbror. De gick hyfsat bra. Jag tror att några plantor fick lite jord över sej på rätt ställe

Vi hade familjedag med föreningen Levande Landsbygd vid Grundsjön och de innefattade det mesta, det var allt från fiske, ponnyridning och grillning.
Det hade varit en perfekt dag om det inte varit för att regnet öste ner från det att vi började tills det att vi slutade.
Trist men vad ska man göra.
Tjejerna red och dom provade på båda hästarna. Det var lika kul att rida på den lille som på den store. Dom gillar det och det känns som att vi närmar oss med stormsteg till att skaffa egen. (Helst inte)

Hoppla...

Visst nappar det :)

Eftermiddagen bestod av inomhushäng. Barnen bakade med fröken flickvän och jag satt under en filt i soffan och lyssnade på dom när dom samsades och hjälptes åt. Så himla mysigt.
Mollie och jag tog ett behövligt bad, naglarna klipptes och senare under kvällen skiftade dom även i nyanserna röd, rosa och lila. Både händer och fötter :)

Tjurig på vädret beslöt vi oss för att trotsa de. När skymningen föll hoppade vi i våra regnkläder och gummistövlar och begav oss ut i regnet. Vattenplurrararna användes flitigt. Det fanns inte mycket som var torrt på dom små fröknarna när vi kom in igen, men roligt det hade vi.
Ja, det går att roa sej ganska enkelt även när det är tråkmånsväder.


Inte mycket torrt här inte :)


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar