söndag 19 oktober 2014

Ny dator......



Efter en jättegryta med gröt var hela gänget redo för dagen. En stor show al'a Vilhelmsson gick av stapeln. Hon fixade så att alla i publiken fick en varsin stol och där skulle vi sitta, en liten stund i alla fall sen ombestämdes allt och vi skulle medverka i showen.
När detta tog sin ände drog jag och det bägge stora tjejerna på ett litet äventyr och alla dom andra skulle på uppdrag till Hörvik.
Vi tog den lilla bilen och körde mot Olofström och deras bibliotek. Uppträdet i form av en dam som hade en gitarr på magen och sjöng sånger av Lennart Hellsing.
Tjejerna var på bettet och tyckte det var super kul.

Vi sjöng sen sångerna på vägen mot Karlshamn, dit skulle vi för att byta ut min dator. Den har inte tillfredsställt mej på bästa sätt så nu är den historia. Skönt.
Jag fick med mej en ny skönhet som jag tror mer på.

Vi drog hem och systrarna och jag drog ut på tur, den ena sprang och den andra cyklade med lilla fröken  bonus sittandes på cykelsadeln vi tog en lagom tur med ett lagom tempo. Det kändes ganska bra något överflödigt i magen, det var det enda jag kan beklaga mej över.

Ett par överdragsbyxor och en varm tröja sen gick jag ut igen, myset ville cykla så det gjorde vi. Turen gick till kusinerna och det blev lyckat. Hon var på glatt humör och dom lekte och hade skoj.
Cykel hem igen och maten fixades till. Varmrökt lax, potatis och sås i mängder, superlyxigt. Både maten och hela sällskapet.
Jag tror det kommer bli väldiga kontraster nästa vecka.
Även denna kväll avslutades med sällskapsspel, det var inget lätt spel inte, här förväntades man rita i 3D, vilken kan det?




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar