torsdag 23 oktober 2014

Skyddsombudetsdag.....



Arbetsdag och jag trodde att det skulle bli den sista på ett tag, men ack vad jag bedrog mej. Riskanalysen som vi skulle jobba med för dagen blev inställd på grund av att vissa medarbetare skulle på annat håll. Detta betyder nu att Fredag blir ännu en knegadag för mej.
Jag fick pyssla med lite annat smått och gott vad det gäller säkerheten, ett projekt var att få vår städpersonal till rätt ställe utan olycka. Jag hoppas nu att det löst sej.

Givetvis blev det lite prat om löpning och om det kommande loppet. Det är så himla roligt att alla är så positiva till min just nu dårskap enligt min skrikande hjärna ;) vi pratade om hur trist de skulle vara att tvingas bryta loppet när man tränat så länge och åkt i väg till ett annat land. Bryta, det finns inte i min värld, inte just nu i alla fall ;)

Eftermiddagen bjöd på ett friskt och väldigt öppensinnigt möte. Det var så vansinnigt högt i tak så det saknar motstycke. Mycket viktiga frågor togs upp och det handlade bland annat om förtroende och vad som förväntas av oss som är förtroendevalda, vilken roll har vi som skyddsombud.
Det handlade om alkohol frågor och det handlade om tillbudsrapportering.
Det bästa mötet ever enligt många. Jag vet inte om det var det men det kändes som att vi suttit allt för länge i ett kärl med för högt tryck. Det lättades det nu behövligt på.

Vi bjöds på tårta, det var skyddsombudensdag och visst skulle väl det firas. Jag tog en mini mini bit av den helt fantastiska tårtan.
Det blev en livlig rast och många var på bettet och tyckte och tänkte. Precis så som vi ska göra.

När jag kom hem tog myset och jag en cykeltur medans fröken flickvän fixade med middagen.
Panik i lägret när myset blev nödig på sin tur. Hon trampade på i full fart och sprang in till sina kusiner och lånade toan.
Jag är inte så säker på att hon var så nödig, jag tror att skon klämde på den sociala fronten. Hon ville hänga med sina härliga kusiner.

Middag och lite lek med lera som vi sen övergav för att börja läsa lite böcker.
Halv sju borstades tänderna och ytterligare två böcker lästes och las till handlingarna. En puss och orden från mamman att hon älskar sin dotter till månen och tillbaka. Sen sov hon ;)

På tur med sin favoritkamphund ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar