fredag 17 oktober 2014

Spadtaget.....

Så här jobbar vi :)


Det första spadtaget, jo jag tackar ja, inget är som vanligt på mitt bruk inte.
I stället för en normal spade som bruka användas slog vi på stort och lät storchefen ta det första taget med en grävmaskin. Jag kände att det kanske vore bra och gjort en riskanalys innan vi drog igång, men samtidigt var det inte riktigt läge.
Grävningen gick bra och hela pressen var på plats. Vårt jobb för dagen var att se till att allt skedde på ett säkert sätt. Att alla kunde ta sej från A-B med livet i behåll. Det gick fint så jag var nöjd ;)

Det var ännu en dag med nya härliga möten och jag kom faktiskt på mej själv att uppskatta mitt jobb väldigt. Vilken fantastisk arbetsplats som ger möjlighet till utveckling både som arbetare men även som människa. Jag har just nu så många olika projekt på gång kopplat till jobbet så jag vet knappt var jag ska börja. Det roligaste är att det är av så många olika karaktärer.

Jag hade ett samtal med en kille som precis läst min bok och jag blev väldigt glad över hans utvärdering av den. Det är så mycket som är så långt i från det livet nu så jag blev så glad när han påminde mej om hur jag mådde. Han tyckte att det var fantastiskt att jag faktiskt överlevt och tagit mej igenom det. Det tydde på en styrka, och ja, jag är villig att hålla med. Jag är stark men i bland glömmer jag bort det.

När jag kom hem på kvällen var hela huset fullt med folk. En efterlängtad syster hade kommit hem (och idag kom den andra. Tre systrar som förenas.) Fröken flickvän är på mycket gott humör, konstigt vore väl annars.
Även svärmor och svärfar var på plats. Svärmor hade gjort en fantastisk middag till oss och jag åt på tok för mycket.
Barnen hade roligt tillsammans och nattningen blev även denna dag en kort process.

Lite mer  traditionellt.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar