onsdag 15 oktober 2014

Tävling?

Korvmonstret ;)


Nätterna är bättre nu, en gång vaknade lilla myset och jag kröp ner bredvid henne. Givetvis somnade jag som en klubbad oxe jämte henne. Jag vaknade sen innan klockan ringde och morgonbestyren sköttes undan och jag körde till bruket.
Möte i tre timmar och det var givande, jag gillar givande möten. Efter middag var det möte igen och vidare en sväng ut i området. Hej hopp ösregn, lagom mysigt men vädret styr man inte över, bara att bita ihop.

Sent hem efter diverse mailande och skrivande. Allt har sin tid. Jag kom i alla fall hem till ett fullt hus. Svärmor och svärfar var på plats vilket var väldans trevligt.
Barnen lekte fint i hop och det är så intressant. Vissa veckor klickar det perfekt och vissa veckor är det strid på kniven. Självklart älskar jag att dom är egna individer och att dom går sina egna väga, men visst finns det gränser.
Vi lekte bamsegympa, det målades och det spelades spel.
Det är så mycket familjeliv som det går.

Samma visa igen. Jag drog i väg tidigt i hopp om att komma hem i vettig tid, nej så blev det inte. Riskanalyser, grävjobb och elarbeten bestod min dag av.
Jag hann med en stund med försäkringsrådgivaren och inte blev jag så mycket klokare på det.
Vi bestämde att det får bli ett hembesök för att reda upp försäkringarna i och runt palatset.

När jag kom hem var huset tomt, det var gympatime. Jag drog igång med middagen och den ställdes fram till ett tomt bord. Efter ett tag kom hela liga hem och maten slank lätt ner.
Nattningen gick fort den med sen blev jag lämnad själv. Fröken flickvän skulle träna.
På tal om träning fick jag tips om ett trevligt lopp i helgen. Jag är väldigt sugen och längden kan passa perfekt in på min uppladdning. Frågan är bara hur det blir med förkylningen, den hänger över mej lite lagom retsligt sådär.




Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar