lördag 8 november 2014

Brevvänner.....

Frukostvariant ;)


Efter en 40 timmar vecka på bruket kände jag mej mer än nöjd när jag stämplade ut.
Träningen har varit sparsam sen loppet vilket förmodligen är helt rätt. Men efter jobbet tog jag en vända till gymmet. Jag var helt ensam i lokalen och drog därför på stereon på full fart och hoppade på järnhästen. Jag ogillar att cykla men nu kände jag att jag stod utan val. Skulle jag ge kroppen en skön svettstund fanns det inget alternativ. Löpningen skulle få vänta, jag var tvungen att känna om foten fixade ett lugnt pass.
Cyklingen gick fint och smärtan var mild. Jag tror nog att jag är på bättringsvägen vilket är skönt. Löpningen längtar jag verkligen efter just nu.
Jag pressade magen i ett par övningar efter passet på cykeln sen var jag nöjd för dagen.

In i bilen och full rulle mot Jockarp.
Fröken flickvän skulle på baluns så henne skulle jag inte få se varken kväll/natt eller morgon, detta gjorde att jag kände ett jättebehov av att få se och krama henne lite innan hon skulle fara iväg.
Jag hann precis ;)
En hastig kyss och några ordväxlingar sen fortsatte livet utan henne.

Myset hämtades hos mormor och vi drog iväg till badhuset. Hon är så underljuvlig när jag hör hennes förväntningar innan vi kommer på plats. Hon ber mej köra fortare med bilen och hon vill tävla in på området, allt för att snabba på i hennes ögon den saktfärdiga mamman.
Vi låg i ett par timmar och det var behövligt. Bus, skoj och närhet med min dotter gjorde min vecka klart mycket bättre.

Vi snyggade till oss och tackade för badstunden.
Beställning från mormor och morfar innehöll pizza så den körde vi för att hämta, myset och jag delade på en vilket var lagom.
Hem efter pizzaintaget och omedelbar nattning. Vi var helt slutkörda så för dagen läste vi en varsin bok, myset läste för mej och jag för henne. Böckerna lästes samtidigt ;)

När hon somnat satt jag i soffans hörn och roade mej med ett brev som skulle skrivits för ett tag sen.
Fröken flickvän och jag brevväxlar nämligen.
Vi har i vårt unga förhållande skrivit ett varsitt brev till varandra, planen var att vi skulle öppna brevet efter ett år och i samma veva skriva ett nytt som skulle öppnas kommande år och sen skulle det fortsätta så.
Brevets innehåll skulle bestå av hur vi kände och var vi befann oss i livet, lite om vad man uppskattar hos den andra som är viktigt att komma ihåg och uppskatta och inte ta de för givet. Det kan ju tyvärr lätt bli så i en relation.
Hur som så har vi nu skrivit två brev var men vi har hittills inte öppnat varandras brev. Jag är nog den som är mest motsträvig till att sprätta upp brevet som fröken flickvän skrivit till mej, varför vet jag inte. Men dagen då de ska ske kommer närmare och närmare.


Det finns fler brevskrivare ;)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar