tisdag 18 november 2014

Bulle i ugnen :)



Jag vaknade upp till mitt vanliga jag vilket var helt underbart. Jag var lite sparsam med maten under dom första timmarna och höll mej till vätska för att stärka magen en aning.
Myset ville spela spel så det började vi med, det fortsatte sen med en målarbok där det var viktigt att både hon och jag målade med samma färg på pennan.
Efter denna softiga morgon fick vi sätta lite fart det skulle levereras lussebullar. Vi drog till affären i Mjällby för diverse inköp. Inom blombutiken och införskaffning av två buketter med rosor. Mormor skulle ha rosa och fröken flickvän röda. Allt enligt anvisningar från ett litet givmilt mys.

Hem och vi gav oss i kast på stubinen med att baka. Och döm om min förvåning, men Mollie mys Vilhelmsson var med under hela baket. Från receptläsning till pensling av färdigjästa bullar. Väldigt roligt.

Jag fick ett mail som fick mitt hjärta att hoppa till lite extra och andningen blev en aning häftigare. Mailet kom från storkkliniken i Köpenhamn och informationen var att den donatorn som användes till myset har blivit blockad.
Och då även dom doserna jag ha kvar har nu lagt på is både ordagrant och fysiskt. Det känns inte bra men samtidigt vet jag anledningen till det och det gör mej mycket lugnare. Det är bra att allt kollas upp.
Men jag skickade ett svar omgående till kliniken så att dom förstått att jag tagit del av mailet och så hade jag även en och annan fråga till dom.

De skulle till att lagas god middag. En fransyska var tanken att vi skulle sätta tänderna i under kvällen. Ett par timmar i ugnen sen fick den vila lika länge för vi skulle till badhuset.
Vi plumsade runt och dög som små fiskar i en timmes tid sen kom fröken flickvän och hämtade upp oss efter sitt träningspass.

Nattningen gick så fort så jag hann knappt slå igen sista sidan av boken om Peter elefant.
En dag som självklart åker ner i braiga lådan :)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar