torsdag 20 november 2014

Inspiration....



Det har varit ett par intensiva dagar. Vi har jobbat med förberedelserna för vår årliga inspirationsdag på jobbet. Det har även varit tryck på övning med kören för vårt uppträdande. Roligt förvisso men ändå tidskrävande.
Själva I-dagen blev lyckade, den började med att vår storchef berättade lite om firman och och medarbetarna. Vidare kom det högsta hönset inom Cell och pratade, henne hade jag för övrigt lyckats truga på en T-tröja i färgen grön, vi konstaterade gemensamt att det passade ypperligt till hennes hårfärg.

Det var en massa överraskningar hela dagen då vi i programmet blandade kuligheter med mer allvarsamma saker.
Vi hade en föreläsare inbjuden och det var ingen mindre än Pär Johansson från Glada Hudiksteatern. Han levererade en helt fantastisk berättelse om hur det gick till att starta teatern och hur människor förändras när dom väl får chansen. Det var stundtals väldigt roligt och stundtals så gripande så tårarna rann. Jag är så väldigt glad över att jag fick möjligheten att få lyssna på hans historia.

Vi avslutades sen dagen med en mycket lättsam, stilfull och vacker show ;)
Ok kanske inte hela sanningen men jag tror ändå att alla medarbetarna gladdes åt vår bjudning på oss själva.
Jag hoppas kunna få lite bilder från dagen av någon som var på plats och faktiskt fotade oss när vi var i vårt esse.
Alla var nöjda med sina bedrifter och vi ser fram emot nästa vecka då det blir en repris.

Feedbacken vi fick var att det var den bästa inspirationsdagen någonsin och det var verkligen roliga att höra. Det betyder mycket för oss som varit med och arrangerat det hela.

Myset Vilhelmsson har varit på bamsegympan och tydligen hade dom bytt bana till mormors stora förtret. På en station skulle nämligen den vuxne lägga sej på alla fyra och så skulle barnet sitta på ryggen. Har man då en mormor som är stel som en pinne och har brutit armen på fyra ställen vilket medfört en livslång skada så förstår jag tannagnislet. Vi får se hur det fortlider.

Myset har varit på dagis och hon hänger tydligen mycket i ateljén, när jag hämtade upp henne informerade hon mej att hon hade saker där inne som hon skulle ta med hem nästkommande dag. Jag antar att det sitter en och annan tejp bit på hennes alster.
Hon är tydligen även i gång med ett nytt sykort. På detta ska det stå mamma. Hon berättade att hon sytt M och A och sen ett M till, alltså är snart även det på väg hem.

Jag lärde mej mycket igår ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar