fredag 28 november 2014

Julemys.....

Ett kärt återseende :)


Ännu en inspiraitonsdag till ända. Den blev lyckad även denna gången.
En missuppfattning höll på att sluta med att myset inte hade hämtats från dagis. Hon hade fröken flickväns tider men hon fick vackert stanna hemma och ta hand om sjukt barn, så gör vi i vår familj när barnen är sjuka.
Istället trodde jag att mormor skulle hämta, jag var helt övertygad om det. Det uppdagades när jag under dagen fick ett samtal från min mor. Vi blarrade på om än det ena och än det andra och innan avslutat samtal sa jag.
- Då hämtar du myset då!
- Jag? Blev svaret.
- Ja du, sa jag....
Förvirringen var total. Mor ringde till dagis och frågade vilken tid hon hade, det visade sej vara halv fyra, jag skulle inte vara hemma förrän tidigast halv fem.
Gaaa.
Efter denna incident kom vi överens om att mormor fick köra och hämta henne. Vi tyckte det var onödigt att fröken flickvän skulle lasta in alla för att hämta hem myset.
Vilken oreda det kan bli ibland när det vardagliga mönstret bryts.

Myset hade haft det fint på dagis och hon hade blivit firad över sin födelsedag. Hon hade suttit på tronen och pop corn och frukt hade serverats. Hon fick välja sångerna och det blev happy birthday och små grodorna.
Självklart hade hon levererat denna dag i form av en ljusstake och en målad mugg. Detta står nu här hemma och hon är mäkta stolt ;)

Huvudvärk och tryck i bihålorna har varit min vardag i några dagar. Men jag får lov att se ljust på det. När man nu lever i den smitthärd jag gör så får man vara glad att man står på benen överhuvudtaget.
Myset är kry som en nötkärna och hon behöver aktiveras så vi tog oss i kragen och körde till badhuset i Karlshamn. En supermysig stund på tu man hand. Efter badet köpte vi en glass och parkerade oss med utsikt över havet. Det var en vacker kväll :)

Vi har hunnit få upp en del av julemyset och som vanligt har jag känslan av två fingrar i halsen när det närmar sej denna högtid. Överflödet och otacksamheten som råder i landet har skadat mej.
Men jag biter ihop för barnens skull.


Ny chef på sågverket ;)

Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar