onsdag 26 november 2014

Mollie grönfot....



Jag var hemma med trissen, fröken bonus var fortfarande inte feberfri. Jag kunde inte inte låta bli att vara sarkastisk på morgonen då jag sa till fröken flickvän.
- Ge henne lite alvedon så kan hon ju vara på dagis tills ditt möte är slut. Jag menar, inte behöver vi väl tänka på barnens bästa. Fröken flickvän uppskattade inte mitt inspel, men samtidigt förstår hon, hon är klok.
Ja, jag var fortfarande ilsk och illa berörd över händelse dagen innan.
Och ja, det är mitt problem att jag inte kan släppa att man inte tänker på barnen i första hand. Fröken flickvän föreslog att jag skulle gå och prata med någon och ja, kanske det ;) Men det är nog så att jag bryr mej för mycket om dom här tjejerna och det är förmodligen därför jag blir så fruktansvärt illa berörd av hans beteende gällande barnen.
En enkel lösning är att jag skulle slippa få reda på alla tosigheter hennes ex gör med barnen. Det kanske skulle funkar.



Vi spelade lite spel tillsammans i soffan. Bokstavsspelet gick vi bananas på en stund. Det är mycket med siffror och bokstäver just nu. Trevligt.
Spelet övergick till målning med vattenfärger. Fröken grönfot flyttade in och tjejerna fnittrade i kör åt buset.
Fröken flickvän kom innanför dörren och jag lämnade i samma veva.
Jag åkte till Bromölla till en vän. Jag var ensam vilket inte är så vanligt, det var en spännande upplevelse att socialisera sej med en vuxen människa helt utan barn.
Det blev många timmars kafferep, behövligt såklart.
Det blev så länge så det sändes ut en efterlysning efter mej. Tiden rinner i från en när det är trevligt.

Jag hämtade upp mitt mys på vägen hem, hon hade varit på berget med mormor och hundarna i det härliga vädret.
När jag kom hem for fröken flickvän i väg. Ja lämnades med trissen med tandborstning, nattning och balongblåsning :)







Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar