fredag 7 november 2014

Myskväll....




Jag har haft ett intressant arbete med vår projekthandbok. Jag lär mej saker dagligen som inte funnits i min värld innan och det gillar jag.
En kväll med kören gjorde det ännu lite trevligare, vi har det jätteroligt på våra träffar och jag tror att det kommer bli en väldig uppskattad uppvisning. Vi bjussar verkligen på oss själva ;)

Myset har haft det fint, det var fotografering på dagis i veckan och fotografen hade sagt till barnen att säga fis när bilden skulle tas. Hur roligt kan det nu vara då?
Jo så roligt att det krävs att man berättar det för alla man träffar.

Utan att jag tagit ett enda löpsteg sen maran så har jag nu anmält mej till min nästa. Upp i ringen igen liksom.
Nästa 42 195 meter jag ska springa ska ske på gatorna i Barcelona. Detta kommer att bli en ännu värre utmaning. Värmen är inta att leka med och sol på skallen kan knäcka den bästa.

Jag stoppar inte där, nädå. Nu är vi även i planeringsstadiet för lopp tre och på den resan är tanken att alla barn och även våra mammor ska följa med. Det kommer att bli superkul. Bara jag nu håller formen ;) ingen press alls, hehe.

Myset och jag roade oss under gårdagskvällen med att spela spel och smyga runt med ficklampan utomhus. Det var en väldigt trevlig aktivitet efter mörkrets inbrott.

Nu väntar jobb men i kväll blir det fredagsmys i badhuset. Härligt.






Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar