måndag 24 november 2014

Ögon i kors....

Jag är en gris :)


Ett par timmars sömn sen vaknade jag piggt upp. Jag hörde att resten av familjen var på övervåningen så jag tassade upp. Myset så mej först och blev överlycklig. Hon pratade oavbrutet. Fröken flickvän höll på att leverera ännu en tröja till mej så hon blev lite små putt över att jag kom oanmäld, det blev ju ingen överraskning.

En liten lätt fukost sen hängde vi allihop i soffan en stund, jag slumrade till en liten behövlig stund.
Dags att ta tag i dagen. Hopp i löparskorna och i väg, rundan slutade på 2,4 mil och det kändes tungt. Klockan sa dock något annat. Jag hade ett hyfsat tempo.

Myset och fröken flickvän hade fixat till i rabatterna medan jag var borta och det såg väldigt fint ut. Sekatören hade använts flitigt.
När jag kom innanför dörren höll dom på att förbereda för tre rätters middagen som skulle angripas under kvällen. Lyxigt värre.

Myset tog en vända upp till undantaget, fröken flickvän och jag tog en dusch. Behövligt och skönt efter löpningen.
Jag fick fritt till att sitta i soffan en stund innan degen till fläskfilen skulle kavlas ut.
Ja, det var en söndag då jag inte rosade hemmafrontet något vidare. Lyxig tid för rekreation. Nu väntar det ju ännu en jobbe vecka. Nja två dagar i alla fall ;)

Middagen smakade utmärkt och jag blev så mätt så söndasggodiset fick vara. När myset nattades gick mina i ögon i kors av trötthet. Efter denna natt på bruket känner jag att dagtid just nu passar väldigt bra in i mitt liv.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar