tisdag 25 november 2014

Perfekta pappan???

Upp och hoppa, dagis väntar......


Det finns bra föräldrar och det finns mindre bra föräldrar. Fröken flickväns ex är i den sistnämnda kategorin, inget snack om saken.
En dotter som inte mår bra trycker man i Alvedon på morgonen och med det mörkar man en sjukdom och lämnar på dagis som om inget hade hänt.
Vilket då självklart ger sej till känna några timmar senare. Detta i sin tur renderade i att fröken flickvän får lämna sitt jobb och köra till dagis för att hämta hem en sjuk dotter. Det finns inte ord som kan beskriva vad jag tycker om den personen just nu.
Hur har man bara mage att utsätta sina barn för såna saker. Att man sen har mage att skicka anmälningar till olika instanser och skuldbelägga den andra föräldern om att barnen inte mår bra. När det då bevisligen  (gång på gång) är han själv som inte är riktigt kry mellan öronen. Ursäkta språket, men fy fan säger jag bara för detta lumpna beteendet. Den självutnämda perfekta fadern TVI....

Än en gång ser jag alltså fördelarna med att vara ensam förälder till Mollie. Jag hade mått så fruktansvärt dåligt om min dotter skulle behöva ha de som bonustjejerna. Att man som mamma ska behöva se på när den andra föräldern inte ser till sina barns bästa, ja det gör mej spyfärdig men då även överlycklig.
Mollie mys Vilhelmsson sätts alltid i första rummet och kommer således aldrig få det på detta viset.


Fiffigt som tusan ;)

Jag hämtade mitt lilla mys på dagis och hon var mitt upp i ett spel när jag kom. Jag satte mej ner och lirade lite med henne. Härligt att få vara med en lite stund i hennes dagis vardag. Hon visade sen upp alla sina alster. Ännu ett sykort var klart :)
När vi skulle lämna tusenfotingen var mysets alla kläder försvunna, dom fanns att finna i torkskåpet. Alla kläder hade klädnypor i sej och jag undrade klart varför. Myset berättade att alla barn hade olika färger på sina nypor och det var för att hålla reda på vilkens kläder som tillhörde vilket barn. Gud vad jag älskar dessa enkla lösningar.

Hem och lite mat i magarna sen väntade det en sångstund. Fröken flickvän började sjunga olika barnsånger och alla släppte det dom höll på med och stämde in. Så mysigt så mysigt.
Lätt levt liksom.



Här levereras det ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar