fredag 21 november 2014

Pinata....



Hon fyller snart fyra år min lilla fröken och vi ska inte fira så mycket just den dagen. För det första beror det på att det är så många som inte kan närvara och för det andra ska jag ut och jobba ett nattpass på bruket. Men vi håller på att förbereda och vi har beställt och även fått hem en pinata, det har varit ett väldigt tjat om just det så nu när den ligger i tryggt förvar under lilla damens säng så är hon lugn.
Det kommer bli en toppen dag för henne, det är jag säker på ;)

Jag frågade henne vad hon ville göra den dagen hon fyller fyra och svaret blev, spela spel och måla. Okej sa jag, inget annat? Vill du inte åka till någon lekplats eller något annat roligt ställe?
- Nej.
Jag föreslog då att vi kunde äta lunch tillsammans på gula M:et och det gillade hon.
Så ja, vi ska alltså måla, spela och äta hamburgare.

Det finns fler som fyller år och idag är det Sigges dag. Igår begav vi oss till hundgodis affären och där shoppades det för 80 spänn till Sigge. Vi slutade inte där inte, nepp mysets moster fyller även hon år i dagarna. Myset fick välja presenter och dom skulle absolut inte slås in i affären, det skulle myset själv göra.
Ja så då var vi där igen, papper, sax och tejp är livet för en liten tjej de.

På jobbet har det varit känsligt, vi hade arbetsmiljöverket ute och dom var inte fullt nöjda. Jag tycker att det är oroväckande när man ser vilken otrolig makt dom har, många tassar på tå för dom och det är ett väldigt förberedande innan dom gästar oss.
Själv tycker jag att det är ett fenomenalt bra verk, jag ser fördelarna med att få gå med dom och se hur dom jobbar. Allt handlar faktiskt om vår säkerhet, har dom något att påpeka så handlar det oftast om saker som inte är bra, och allt finns i lagtext. Jag ser det mer som ett hjälpmedel. Dessa grabbar kan sin sak och frågar man något så svarar dom gärna. Jag lärde mej mycket en helt vanlig torsdag i november ;)


Sista bilden på min lilla treåring :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar