lördag 22 november 2014

Skapandet....

Supernöjd...


Efter frukost väntade kalas för Sigge. Redan klockan nio åt vi tårta och grädde.
Perfekt start på dagen;)
Jag lämnade kvar myset hos mormor, jag hade vissa små inköp som skulle göras inför den stundande fyraårs dagen.
Jag hittade vad jag skulle på den fronten och även lite annat smått och gott. Lampan på bilen hade gått sönder så jag tog tag i den biten med när jag ändå var i city.

Hem och upphämtning av mys, jag hade ett väldigt bry om vad jag skulle gömma presenterna, dom fick förvaras i morfars verkstad en stund.
Jag började städa och medans jag pysslade med det så förberedde myset tårtan. Det fick bli ett problem senare för mej och det blev det med. Hon är kreativ. Hon tog av alla korkarna på tuschpennorna och satte dom i en utplattad lerbit. Allt väl så långt. Men när korkarna skulle på pennorna igen så var det lera i hålen. Alla pennorna åkte bums ner i sopspannen. Japp.



De smakade fin,fint :)

På eftermiddagen vad det åter baddags. Det var bara myset och jag fröken flickvän beslutade sej för att stanna hemma och sy i stället. Vi hade en härlig stund i badet och myset valade sej som vanligt. Vi kastade lite boll till varandra och jag måste säga att hon är väldigt bra på det där.

Upp ur badet och i finstrassen. Dags för ännu ett kalas. Mysets moster skulle firas. God mat, tårta och bus bjöds det på.
Myset fick lov av sina kusiner att sitta vid ritbordet och där satt hon resten av kvällen och hon levererade minsann. Det var så mysigt att se henne sitta där helt tyst och bara skapa, än det ena än det andra.

Det blev en sen kväll, vi var inte i säng förrän närmare tio och en liten saga skulle ju hinnas med.
Jag såg det som positivt, jag hoppades att hon skulle sova länge på sina fyraårs dag.


Tjusigt ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar