söndag 28 december 2014

Bad och väninna....

Coooling ;)
Dit ska vi ;)



Fröken flickvän drog på ett förmiddagspass på gymmet, tjejerna och jag gick ut. Lilla mini var duktig och gick hela runda själv. Hon höll kamphunden i koppel och var supermallig. Vi tog en fikarast hos Mollies mormor och alla barnen lekte. Dom stor hade teater för oss och mini körde med en traktor. En enkel förmiddag helt klart.

Vi tog en snabblunch och badväskan packades. Jag och dom stora tjejerna drog till badet. Vi hade så himla roligt. Alla provade mysets cyklop och det var riktigt spännande. Vi lekte dinosauritåget i vattnet och jag fick självklart vara loket, vilket inte var något problem.
Det bads om att bli ivägkastade och kastade blev dom. Hehe, flera meter slängde jag dom och dom flinade gott när dom kommit upp ur vattnet och dragit i sej en nypa luft.

På eftermiddagen kom det en väninna till fröken bonus, det var första gången som någon blev avlämnad här utan att mamma följde med in för lek. Det gick fint, barnen börja bli stora nu. Så stora så kompisar kommer på besök. Kul.

Efter kompishänget så blev det ännu en runda med Bamse Yatzy, för att piffat till spelkvällen än mer spelade vi en runda med Doraspelet med. Det är härligt när barn och vuxna kan spela samma spel och uppskatta det.

Idag ska jag ha en gästlöpare med mej i mördabacken. En maratonlöpare och en ironman utmanare, det kan ju knappast gå fel det. Efter det väntar korvgrillning, och i kväll blir det packning av lilla resväskan för det är dags för en liten tripp.
Det ska bli så vansinnigt mysigt att komma iväg lite.
Jag tänker passa på att fylla år och fira in det nya året.
Ses nästa år ;)


Den första snön föll ;)
Ibland sover vi med glojärnen på ;)


Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar