fredag 26 december 2014

Dan efter dopparedan....

Lycklig....


Precis när dom slagit upp ögonen kom frågan.
- Får vi pärla?
Fröken flickvän som har ett betydligt bättre tålamod än jag vad det gäller det där med pysslande sa ja.
Jag såg ingen glädje alls under juldags morgonen. Jag gick ut och körde ved. Tankar rensade och kroppen fick slita lite.
Den fina skylten kom upp och visst blev det perfekt. Nu har vi en praktfull skylt till en praktfull gård. Så ska det va.
Till förmiddags fikat fick vi trevligt besök, en glaskaffedrickande energigivare. Barnen lekte bra och vi vuxna surrade på för fullt. Enkelt och lätt.

I ett vackert soligt vinterland tog jag en löptur. Den var isande kallt den luft jag fick i mej och med det brukar också tiden förändras, den brukar bli långsammare.
Det stämde på dom första km sen var tempot normalt igen och avslutet på den 17 km långa rundan blev grymt. Jag bara öste på.
En retslig hosta kom som ett brev på posten efter avslutad löpning. Kall luft i lungorna är inte gynnsamt.

Myset som firat ett par timmar på juldagen i undantaget hämtades hem. Suget var stort att testa sin julklapp i form av cyklop och snorkel.
Vi hoppade i karet och det gick förvånansvärt bra för henne, Hon imponerade stor på mej. Nu ska vi vidareutveckla det hela en dag i badhuset och sen är vi nog redo för sommaren och stranden.

Middagen bestod självklart i rester. Mysande i soffan bestod av film och morötter, både stavade och skivade. De är viktigt med valmöjligheter :)

Tejpleken, vi älskar tejp ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar