lördag 13 december 2014

Kolabak....

Ett mys bakom nallen :)


Myset och jag tog sovmorgon, vi masade oss inte upp förrän klockan åtta. Vi tog det lugnt, vi åt och spelade lite spel. Det var behövligt.

Jag har efterlyst min doktor ett par dagar för att reda ut vad som varit fel på min kropp. Han har inte hört av sej, vilket jag har morrat över.
Jag mår i alla fall bättre för varje dag som går nu och i går kväll kände jag åter ett sug som jag tror mej handla om löpning. Än är jag inte redo men jag närmar mej.
Och som ett lite extra fredagsmys så ringer han äntligen. Han min käre doktor.
Han berättade att proverna såg bra ut, blodvärdet var fortfarande inte bra men jag led inte av järnbrist alltså hjälper det inte att äta järntabletter.
Leverproverna så nu bra ut och levern var i toppform. Jag förstod att han kände en frustration över att inte kunna förklar för mej varför jag blev så väldans dålig bara över några timmar. Jag berättade för honom att jag tyckte det var olustigt att från den ena dagen när man känner sej i topptrim till att den andra dagen knappt orkar ta sej ut till bilen utan att flåsa som en otränad storrökare. Jag ville få en förklaring.
Det fanns ingen.
Det vi bestämde är att jag om ett par veckor ska röntga lungorna igen och att nya prover ska tas. Allt för att se så att det går tillbaka och att kroppen blir som vanligt.


Förkläde på Korven :)


Myset och jag tog en sväng inom kyrkan. Jag hade lånat en luciakrona som det var dags att lämna tillbaka. Efter det körde vi till Karlshamn för att fika med min polisvän. De var ända sen i somras vi sist sågs. För länge sen givetvis.
Mollie och hennes dotter fann varandra och lekte bra ihop. Myset var lite mammig emellanåt men inget som störde vår fika stund.
Jag var fylld med energi när vi tog farväl och vi vände hemåt mot byn.

Med denna energi så drog jag igång avfrostning av frys samtidigt sattes en kolakastrull på plattan. Alla älska mina julkolor så jag drämde till med dubbel sats. Innan kvällen var över hade jag levererat ännu en dubbel sats :) Kolor i mängder alltså. Jag fick lite hjälp från tjejerna med att få dom i pappret, detta är det värsta jobbet.
Jag hade en superbra dag och afton.


Tack för hjälpen ;)

Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar