torsdag 18 december 2014

Vab....



För första gången i mysets fyraåriga liv har jag nu tagit hjälp av försäkringskassan i form av ett bidrag kallat vab.
När jag hämtade upp henne på dagis var hon ledsen och gnällig, dagisfröken sa till mej att detta är inte Mollie och ställde sej frågan om hon började bli krasslig.
Vi vände hem mot byn och på vägen slocknade hon, detta tillhör inte heller vanligheten. Hon brukar avlägga rapport om hur dagen varit.
Jag tog tempen på stört när vi kom hem och den visade på lite över trettiosju. En timme senare var den över trettioåtta.

Myset är inget lätt barn, hon är slipade och vill hon inte göra något så gör hon det inte.
Detta gäller även medicin intaget. Hon vill inte ta medicinen och då är det inte lätt att hjälpa.
Hon blev ännu varmare och somnade på soffan, då såg jag min chans. Med en känsla av övergrepp stoppade jag upp ett stolpiller på henne och hon gnällde, jag känner ett enormt hat till att behöva göra det men jag såg ingen annan möjlighet.
Hon blev piggare och vi spelade snigelspelet ett par vändor, självklart fuskade hon ;)

Hon somnade igen och jag bar in henne i sin säng. Kaskadspyan lät sej inte vänta på sej. Vi lukta kräk hela familjen.
Hon kräkte ännu en gång av den höga febern och ett nytt piller sköts in.
Hon kom in till mej vid fyra på morgonen och tempen visade på 40,2. Ett piller till och Jag baddade henne med en våt handduk i ansiktet tills hon somnade.
Uppvaket var piggt, trettioåtta visade termometern och det var ju för väl.

Jag hade fått en remiss för egen del på grund av min mystiska ohälsa så nya prover behövdes tas. Jag hade några andra små projekt som behövde avslutas innan jullovet så när jag såg på mysets status att hon var på banan igen så ringdes mormor in. Hon fick hålla myset sällskap den korta stund jag skulle vara på bruket.
Allt gick bra, proverna togs och genomgången av protokollen gick i raslig fart.

När jag kom hem hade mitt lilla mys badat och det var nog välbehövligt det. Febern rusade upp en sväng till och hon somnade på soffan.
Natten blev sen allt annat än kul. Jag befann mej mestadelen i en 70 cm bred säng bredvid min dotter som krävde mängder med närhet.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar