fredag 9 januari 2015

Åtlöje....



Sådär ja, nu var det dags igen.
En av fördelarna med att socialen har haft en utredning gällande bonustjejerna det är att den andra föräldern har hållit sej lugn gällande att hitta på hämndaktioner på fröken flickvän. Men med nerlagd utredning och en utredning som då tydligen inte föll den andra föräldern i smaken alls så kom det ett nytt brev i ärendet.
Den andra föräldern kunde uppenbarligen inte nöja sej med socialens utredning och deras fastställande om att barnen mår bra hos båda föräldrarna.
Nej då, en "Överklagan" i ärendet kom.
I denna skrivelse klankar han ner på den sociala inrättning så det smäller om det, Han tycker inte att dom skött sitt jobb. Vad han vill ha ut av det är skrivet i stjärnorna, jag begriper det då inte jag.
Den nya texten på 4-5 sidor och med utdrag från min blogg, (vad den nu har med saken att göra) kommer läggas till handlingarna, men de påverkar inte socialens beslut om utredningen.
Barnen mår bra och det är det viktigaste, det borde även han tycka.
Och en fråga jag tagit upp innan massvis med gånger det är, vad vill han komma med anmälan. Det saknas nämligen syfte med allt i hop. Barnen mår bra och det har även socialen kommit fram till.
Jag tror det är dags att människor i hans omgivning råder honom till att söka hjälp och den är personlig riktad.
Jag hoppas dom kan råda honom till att hålla barnen utanför hans förvrängda verklighetsuppfattning.

Tyvärr tror jag inte att anmälningarna kommer att upphöra på väldigt länge, den andre föräldern kommer hitta på nya försök att hämnas fröken flickväns svek och val av partner. Dessa farhågor var något vi lyfte med socialen under utredningens gång, bevisligen hade vi rätt.
Nu får vi vackert vänta på nästa anklagelse eller nästa anmälan.
Men så länge barnen mår bra i vår familj så klarar vi allt :)

Idag är det tre år sen min lilla dotter tog sina första små stapplande steg. Jag minns det som i går, tyvärr minns jag även den ensamhet jag kände när jag inte hade någon att dela det med. Nu är det annorlunda, nu delar jag allt med en underljuvlig och stark kvinna. Livet förändras :)

Dom första stegen togs här ;)


Och så är det idag dags för att åka in i en skiktröntgen igen. Måtte jag var i topptrim.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar