torsdag 15 januari 2015

Bio.....



Arbete i tre dagar på bruket, det är hektiska dagar. Papprena hopar sej och jag är överallt och ingenstans känns det som. Ena minuten sitter jag i möte och andra minuten är jag ute i fabriken och observerar risker med flis/bark upp till knäna. Bra dagar.

I går efter avslutat pass var det full fart hem med bilen, jag pussade på min dotter och lämnade henne hos mormor.
Fröken flickvän och jag skulle på utfärd. Vi började med att köpa fyra säckar morötter till hästarna, vidare till naturkompaniet för beställning av vandrakängor. Där rök 1200 spänn i ett bräde. Det är inte billigt att gå på tur inte.

En korv i korvmojjen på stan sen var det dags att pusta ut och använda vår julklapp som vi fick av tant N och hennes familj. Biomys på hög nivå.
Micke och Veronica, en film vi skulle ha sett ett antal gånger men på nått märkligt vis har det satts käppar i hjulen och vi har inte kommit iväg.
Filmen var hyfsad och egentligen spelade det mindre roll. De viktiga var att vi gjorde det tillsammans. Jag kände en enorm tillfredsställelse när vi körde hem, det är så lite som behövs för att få perspektiv på vad som är viktigt.

Självklart sov mitt lilla mys när vi kom hem. Hon hade haft en härlig kväll, med god mat och mycket mys hos mormor och morfar.
Fröken flickvän och jag fortsatte att njuta av varandras sällskap. Fotmassage i soffans hörn och småpratande om saker vi ser som viktiga. En härlig avslutning på dagen.

I kväll väntar dator/Teve fri dag. Det är en ny regel vi infört för att inte fastna i en rutin som inte gynnar någon.
Det ger oss tid och möjlighet till att fokusera på varandra både psykiskt och fysiskt. De som vi båda tycker är det viktigaste i ett förhållande :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar