måndag 26 januari 2015

En vinterdag....

Två vänner på väg ;)

Mycket skratt :)

Innan det ljusnat helt gav jag mej iväg med min självlysande reflexväst och ett blinkande armband. Löpning på en otrafikerad väg. Inte en bil i sikte, Söndagsmornarna är verkligen mysiga. 17 km blev turen och jag hade ett mycket bra tempo, det kändes fint och det är viktigt.

Hem nöjd och belåten, en frallebulle i magen sen packade jag in ett par fröknar som skulle ge pulkabacken en tuff stund. Vi hade jätteroligt. Ibland var vi tre stycken i samma pulka och det gick i en raslig fart. Ibland slank dom ner i diket och hysteriska skratt följde. Jag har en väldig tur som får vara med dom här små tjejerna i deras framfart i livet :)

Skridskor skulle vi prova. In till ishallen efter diverse nerpackning av nödvändiga saker. Jag var djupt imponerad över att det var en gratis aktivitet, hur ofta händer det liksom.
Vi åkte en timme och jag tycker att det gick fint, det är ju inte jättelätt. Jag kände mej lite osäker jag med, det var ett tag sen man var i hockeyrinken och ska man även försöka hålla ett mys på benen så blir det en extra övning.
Vi tog en liten paus med några kex sen var det bara att på det igen. En timmes åkning sen var vi nöjda för den gången.
Kul att testa olika saker med tjejerna ;)





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar