måndag 12 januari 2015

Glupska ponnyer.....



Löpning, denna underljuvliga sysselsättning. Efter frukost drog jag på mej mina kläder och skor sen bar det av. Efterdyningarna av stormen gjorde sej påminda både i med och motvind. Det var riktigt tuff att komma framåt på vissa ställen, men på tiden märktes det inget. Tanken var ett lugnt tempo, det blev det inte. Jag har svårt för det, jag måste lära mej det.
Planen är en tremilare inom en snar framtid och då måste tempot hållas nere annars fixar jag det inte.

Fröken flickvän tog dom stora tjejerna och åkte på utfärd. Jag och lilla mini hade en lugn och skön stund tillsammans. Den var så lugn så (Med risk för att bli anmäld till socialen) hon somnade på vardagsrumsgolvet mitt i leken. Hon var supersöt där hon låg. Jag placerade om i henne till sängen sen var jag helt ensam. Lite plock i borgen sen satte jag mej tillrätta i soffan med en kopp kaffe och en bok. Dagarna ser annorlunda ut nu för tiden.

Middagen blev en lätt historia, vi blev bjudna av svärmor och barnen åt som små ponnyhästar. Ju aktivare livet är ju glupskare blir dom. Gott att se.

Myset och jag tog en sväng till undantaget för att socialisera oss och lägga upp veckans schema. Jag måste fokusera på löppassen, tiden börjar bli knapp. Detta löser vi med att mormor hämtar myset från dagis ibland så jag kan hoppa i dojorna bums efter jobbet.

Fröken flickvän tog ett träningspass och jag tog hand om trissen, leken var livad och jag njöt av att se dom små leka doktor, affär och loppmarknad ;)
Nattning gick super fort och avslutet på kvällen blev jättemysig med Yatzyspel i soffan med en skål popcorn. Så lättlevt.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar