fredag 27 februari 2015

Enkelt......

Full fart i bäcken :)


Livet är bra enkelt ibland, dom dagar som man får fylla med precis vad man vill.
Tanken var att jag skulle ta ett röj hemma i palatset så att det var fint inför helgen men nej jag kom på betydligt bättre tankar.
Myset hade gjort en båt på dagis av en äggkartong, den tog vi med oss till bäcken på berget. Vi körde den i en tunnel under vägen och det var super spännande att vänta på båten när den åkte genom röret.
Myset plaskade på i bäcken och jag hade en aning om att stövlarnas skaft inte skulle vara tillräckligt långa. Till min förvåning verkade dom som om dom höll ute vattnet vilket var skönt.

Vi tog en kaffe med mormor och lunchen till mej lagade. Myset knaprade på en morot och var nöjd med det.
Hennes lunch bestod sen av nuggetsbitar på gula M:et.
Vi drog vidare till Väggabadet där vi hade en mysig stund. Lilla fröken tuffing skulle vara utan puffar och simma från sida till sida. Det gick bra för de mesta men en och annan gång fick jag fiska upp henne med håret klistrat över ögonen. Vi flinade gott där i plurret som för dagen var något kyligt i mitt tycke.

Hem och uppslutning med fröken flickvän, Vi packade ryggsäcken med korv och grillkol sen bar det i väg med fyrhjulingen över stock och sten. Dagens grillplatsmål var Ryssbersstugan. Fröken flickvän gick dit och vi körde.
Vi drog igång grillen medans dimman rullade in över berget, det blev kyligt men väldigt mysigt. Vi grillade korv och myset grillade en och annan juleskum tomte :)
En heldag med en dotter på topphumör det gör livet väldigt lättlevt.


Supernöjd....

Idag väntar nya utfärder och i kväll väntar överraskning, kul, kul.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar