torsdag 26 februari 2015

Långledigt.....



Sista dagen på jobbet för denna veckan gick fint och ledigheten kom lägligt. Jag har haft ett sug av att hitta på något med mitt mys.
Hon blev hämtad från dagis av mormor och jag drog i väg på en löptur direkt efter hemkomst. Underbart är bara förnamnet. Vädret och känslan av superpigga ben gjorde att turen gick lite väl fort. Jag öste i väg och siktet var inställt på mördabacken. Jag trampade på, små snabba fötter upp, upp upp. Vissa dagar blir jag helt euforisk när jag springer. Jag är där, bara där. Igår var en sån löprunda. Inga andra tankar i huvudet, bara löpning. Goekänslan och tankar på söndagens njutbara tremils tur.
Det går inte beskriva känslan, men den är helt underbar.

Myset bubblade på om hur hennes dag varit och vi tog en liten tävling från undantaget till palatset. Jag lät henne vinna, vilket inte hör till vanligheten :)
Middag lagades och det blev en enkel sådan. Vi spelade lite spel och när det var dags för soffhäng poppade vi lite popcorn. Ledighet väntar så lite extra tilltugg och läggning en stund senare än vanligt var fullständigt legalt.

Fröken flickvän var på kvällsträning så vi var ensamma, vi satt nära varandra och det märktes att vi hade ett stort behov av det både myset och jag.
När det var dags för nattning var intresset svalt för bokläsning, i stället låg vi och småpratade allt enligt mysets önskemål. Jag gillar när de sker och när man kan ändra på vanorna lite.
Hon somnade snabbt och jag landade med en kopp kaffe i soffan.
En lugn och härlig kväll.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar