måndag 9 februari 2015

Teater i världsklass...

Uppe på toppen :)


Äntligen börjar livet bli normalt igen. Mojje eran verkar vara ett minne blott. Det är en fördel med barn, dom snöa gärna in på olika saker, men lika snabbt har dom släppt det igen. Tur för mej det.
Ole öste på med sin blåst även på söndagsdygnet men vi trotsade honom. På med kläderna och ut, Lika mycket som det blåste vräkte solens sköna strålar ner över den frusna marken. Solen gör underverk på allt och alla. Myset brydde sej inte ett dugg om att vinden piskade i hennes lilla ansikte, hon njöt i fulla drag när vi busade.
För en gång skull var det jag som fick nog och ville in. En kopp kaffe för att värma till mej och myset tog ett bad.

Lunchen blev som myset säger petipanna och ägg. Efter maten gick hon och vilade sej en stund och jag fräschade upp i borgen, vi väntade hem fröken flickvän under kvällen och det är ju alltid roligare att komma hem till ett fint hem.

Vi körde till tant N på eftermiddagen och där var bullbaket i full gång, jag blev bjuden på degen och vidare nygräddade bullar med kaffe till det. Snuskigt gott.
Det var full lek och vi blev inbjudna till dockteater. Det var lite våldsamt i början, dom små gick ut stenhårt med Rödluvan och vargen, Rödluvan tappade huvudet. Vi bad om en något mer kärleksfull teater och då levererades det en engelsk version med tolk. Så himla roligt att se och lyssna på.

Vi spelade lite sällskapsspel, jag fick storstryk vilket jag inte är van vid men jag överlevde det med :)
En superduper mysig eftermiddag med glada barn och trevligt kafferep för oss vuxna. Lättlevt liksom.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar