lördag 7 mars 2015

Blommor...



En utomordentlig dag som började med det utlovade mysandet i sängen. Hon kröp ner hos mej och började berätta om sina drömmar. Dom var många och dom svängde tvärt, det handlade om superstora ekorrar, kräkfloder och dom handlade om mormor och morfar, blandad kompott.
Frukosten i magen och sen gick jag ut. Tre bilar tvättades och det var väldigt skönt att få det avklarat. En cykeltur för myset hann vi med och det är vissa problem med att hålla balansen, men vi kämpar på.
Lite bus i vedhögarna, allt ska undersökas.

Eftermiddagen var vigd till ridskolan. Mollie fick lille Sune även denna gången. För dagen var hon helt allena i sin grupp, vi beslutade att hon skulle byta lektionsdag. Nu blir det torsdagarna som gäller framöver. Det känns mycket bättre även för mej.
Inom affären i Mjällby och det skulle köpas fredagsblommor. Den som skulle få dagens blomma var morfar. Det var ett väldigt bestyr med vad för färg och vad för modell det skulle vara på blomman. Till slut slog hon till med en lila liten krukväxt.

När vi kom hem var det besökare i borgen, det var väldigt trevligt, spontanbesök är det bästa jag vet. Tjejerna lekte fint och det är så himla roligt att se.
Mer besök väntade och det var en mormor och en morfar, de hörde dock inte ihop ;) Vi köpte hämtemat vilket var ett bra val, det är verkligen inte varje dag man känner för att laga mat. Lyxigt att slippa både matlagning och disk.
Tjejerna fick ett varsitt kexchocklad som det mystes med i soffa till backyardigans. Det blev en riktigt härlig fredag.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar