torsdag 12 mars 2015

Intressant liv.....

Till morbrors glädje :)


Efter en underljuvlig helg började den så kallade vardagen igen. Myset klädval är i bland lite väl kreativt men jag låter henne hållas. Jag tänker att tycker hon själv att det fint så står hon förmodligen upp för sej själv.
Hon drog till dagis i sin änglautstyrsel. Heja Göteborg typ ;)

När jag hämtade henne från dagis var den en liten pratglad tjej som kom fram till mej och frågade om Mollie inte hade någon pappa. Är han död?
Nej svarade jag.
Men har hon någon pappa?
Nej svarade jag.
Sen började ett samtal om mamma, mamma barn och om hur vida detta var normalt eller inte. Till slut enades jag och fröken platglad om att det inte är så vanligt att man inte har en pappa, men att det finns vissa barn som har det så och att det inte gör något.
Mollie lyfte inte ett ögonbryn under diskussionen. Hon bryr sej helt enkelt inte ett dugg. Skönt.

Jag har haft lite tankar på att byta dagis för myset, detta för att hon då skulle få gå med dom barnen som hon ska gå i skolan med, aspekten om att vi halverar bilvägen har också spelat in i funderingarna.
Hon har stått i kö till det andra dagiset, men nu när det börjar bli skarpt läge att hon ska flytta börjar jag dra öronen åt mej. Hon trivs nämligen ypperligt på sitt dagis och jag trivs väldigt bra med personalen och chefen. Varför ändra på ett vinnande koncept?
Jag väger för och emot så jag håller på att bli gråhårig. Vågskålen väger tyngst just nu på att hon ska vara kvar på Tusenfotingen, men det är svåra beslut som ska fattas. Jag vill ju att mitt lilla mys ska ha det bästa.

Vi har hunnit med gympa, jag kom precis till starten då jag tog min sista löprunda innan det bär av till Barcelona för loppet med stort M.
Det kändes väldigt tungt men sällskapet av fröken flickvän underlättade det hela. Jag hoppas att kroppen är redo, men det återstår att se, dags för kraftansträngning. Hua.
Gympan var kul, det var en ny bana och det inspirerar både barn och vuxna.

Jag tufsade till frisyren, det behövs innan loppet, all onödig vikt ska släppas. Jag hade en väldig tur att min frisör hade tid att ta mej, jag var som vanligt sen i min bokning, men frågan ställdes och dagen efter var jag klippt.

På jobbet har det varit en tuff vecka, det har varit tunga men viktiga samtal. Och arbetet med projektet har varit både upp och ner. Jag gillar konceptet med projektgruppen, ett helt gäng som jobbar åt samma mål och alla har vi olika roller och arbetsuppgifter som ska synkas. Livet är mycket intressant just nu.


Lite spel är alltid kul :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar