tisdag 3 mars 2015

karantän....



Måndag morgon och jag såg det som en jobbedag. Oftast jobbar jag måndag till onsdag det tycker jag är lagom. Tre dagar är bra att jobba när man har barn, tre dagars jobb och fyra ledigt. Ibland lyckas jag inte med min plan, men oftast ;)
Myset blev hämtad tidigare från dagis av mormor, mormor som fixat hem vår bil tidigare under dagen efter att den varit på lite justering i en veckas tid. Som väl var fick vi låna svärfars bil. Det är minsann tur att vi har dom, våra föräldrar.

Fröken flickvän och bonustjejerna var bannlysta från palatset under måndagsdygnet. Efter noga övervägande bestämde vi att dom inte skulle vistas i samma miljö som jag. Allt för att jag ska hålla mej på benen ett par veckor till.
Det hade varit lagom retsligt om man skulle ådra sej någon barnsjukdom så nära inpå loppet som jag tränat till i över ett halvår. Nepp de blir karantän för människor som är i oform.

Kvällen blev därmed väldigt lugn, myset och jag åt middag på undantaget och det blev kaffe på maten före hemgång.
Vi hängde en stund i soffan före läggdags. Vi pratade om dagen och det samtalet fortsatte sen under täcket i mysets säng. Hon ville inte att jag skulle läsa för henne utan hon uppskattade mer att vi låg och surrade en stund. Mysigt.

Jag förberedde henne på en tidig uppstigning dagen efter då det blev jag som skulle ombesörja lämningen på dagis.
Hon flinade och sa till mej att hon inte tänkte vakna när jag kom för att väcka henne. Vi får väl se det sa jag och kittlade henne lite under hakan så att vi båda flinade. En puss och kram sen var det godnatt.
Min kväll slutade i soffan med en skål popcorn. Enkelt vardagslyx.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar