onsdag 4 mars 2015

Långsittning......



Natten blev allt annat än lugn, jag startade en maskin tvätt och två timmar senare lät det som om någon knackade på palatsets dörr, vem gör något sånt mitt i natten var min första tanke.
Jag låg kvar sömndrucken och funderar på om jag hört rätt, jodå en knackning till. Gahhh jag fick masa mej upp och fram till köksdörren, ingen där men väl en tvättmaskin som centrifugerade så att den flyttat sej en bit. Morr.
Sömnen blev störd ännu en gång och det var på morgonen, denna gången var det telefonen som ringde. Dags att boka en ny resa över nätet och självklart gör man det bäst halv sex på morgonen, morr igen.

Lika bra att fixa med gröten, den slank ner och jag gick för att få fart på myset.
Hon sov som en stock och när jag puffade på henne låtsades hon att hon sov, hon blev avslöjad av sitt flinande.
Jag tog henne i famnen och en liten stund av mysande följde.
Underbara mornar.

Hon lämnades på dagis och jag drog till bruket. En intensiv och intressant dag följde. Vissa dagar är det roligare än andra att jobba men just nu är det kul mest hela tiden. Så kul att jag inte kommer där ifrån. Jag var precis på väg att åka hem när jag fick ett samtal och en fråga om en sittning. Det går fint för mej, det jag inte visste var att det skulle bli en sittning på nästan två timmar. Sanslöst ;)

Myset blev hämtad tidigt från dagis och det var gymnastikdag. Super roligt hade det varit och enligt Mollie var det en ny bana.
Föreningen firar 20 år och med det fick alla barn en varsin mössa. Jättefina och myset klädde utmärkt i den.

Jag hade planer på att ta en lugn löptur men det gick i stöpet på grund av min sena sittning på jobbet. Men det går fler tåg, redan idag hoppas jag.

Kvällen blev mysig när hela ligan samlats igen, sjukdomarna såg vi inget av vilket var skönt.
Ibland åker barnen till dagis iproppade med alvedon och i bland är dom hemma när dom är ok, ja det är minsann inte lätt att veta hur statusen egentligen är.

Efter nattningen hade fröken flickvän och jag en välbehövlig och mysig stund. Vi vill båda vara väldigt nära och samtalen var goda.

Lite Unospel...




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar