söndag 22 mars 2015

Rusk......

Utsikt på promenaden :)


En gråmulen och blåsig dag var vad vi vaknade upp till. Den kunde inte kommit lämpligare, vi hade städning av palatset på vår "att göra lista". Det stundade femårs kalas och då måste det vara tjusigt.
Lilla fröken femåring åkte på shoppingtur med sin mormor och vi andra körde till affären.
Ett stort lass med förnödenheter lastades in i bilen sen for vi hem. Kaffe på det sen var det dags att putsa till de sista.

Efter allt bestyr tog jag på mej jackan och gick ner på vesan en sväng, det bet rejält i kinderna när jag gick mot vinden, snöflingorna yrde om mej men jag njöt, det var trots detta vår i luften. Underbart.

Kalaset drog igång och det blev en trevlig tillställning. Fullt ös på alla barnen och maten slank ner och alla verkade nöjda. Vi hade ett litet ballong problem som löstes genom en av gästernas talang på just att blåsa ballonger. Det levererades ballonger i alla former och färger och det triggade till lek.

Tårta och glass i stora lass och efter det fortsatte lekandet ett tag till. När gästerna tackade för sej var det hals över huvud bums i säng och det märktes att dagen varit intensiv. Dom små föll ihop som små korthus.
Vi damp ner i soffan ett par timmar innan även vi intog vågrät ställning.



Blåsning...
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar