måndag 23 mars 2015

Trandans och kalas....



Tidig morgon blev till förmiddag och utflykt väntade. Mormor kom och vi lastade på mysets cykel på flaket på King Caben.
Vi körde till Vä och gick på café. Världens godaste kakor görs på detta café och dessa åt vi ju då självklart.
När vi var nöjda körde vi ner till Pulken. Tranmatningen var i full gång, 3000 tranor var på plats och de ville vi ju självklart ta del av. Mollie cyklade från parkeringen till fågelskådar platsen, vi kollade en stund på gänget och Mollie frågade hela tiden om var småtranorna var. Jag kunde inte inte svara henne på den frågan.




Vi körde hem och jag hoppade i löparskorna. Rundan var himmel för själen men ett helvete för mina tår. 7 Km njutning på små stigar som snirklade sej runt på ett solstänkt berget. Jag hade ingen press, jag skulle inte prestera något. Här handlade det endast om kärlek till löpning. Och det var en stor kärlek.
Mitt på en stig när jag funderade på allt underbart i mitt liv så stod det plötsligt i en Isabell färgad häst framför mej. Den var utan ryttare, sadel och träns. Den var svett och lite uppstressad. Jag klappade den lite men sen gick den. Jag fortsatte sen i motsatt riktning.
När jag kom hem ringde jag polisen och informerade om den lösspringande hästen.

Förväntansfulla.....

Det var dags för ännu ett kalas. Tjejerna är så stora nu så det var dags för barnkalas och herregud vad lyckat de blev. Barnen fick glass och vi sjöng. En enhörnings Piniata roade dom en bra stund. Det var svårt att få hål men slutligen gick det. Loue the man kom på besök och gosse vad paffa och glada barnen blev, vissa vågad krama Loue vilket jag tyckte var kul eftersom det var jag som befann mej i dräkten :)

5 årings kram :)

Efter kalaset blev det bad av trissen och till middag blev det korv och potatismos. En lyckad dag helt enkelt.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar