tisdag 31 mars 2015

Uppäggat.....

Pennan ser pluttig ut....


Jag låg och trynade som en liten gris när klockan ringde, det tillhör inte vanligheterna det inte. Likt Rönnedahl hoppade jag käckt upp ur sängen och tio minuter senare var jag på väg mot bruket. Det regnade hysteriskt och vägen var obehagligt blöt, men det rullade på.

In på bruket och en kopp kaffe slank ner, jag drog i mej en banan och ett äpple till morgonmötet, det fick vara min frukost denna måndag morgon.
Under mötet kom en kille in med världens största påskägg och ägget var proppfullt med snask och godsaker. Det intressanta i det är att killen är helt avvand på socker och en riktig hälsoguru. Himla roligt med kontrasterna i det tänket ;)

Jag lät bli ägget hela förmiddagen men på seneftermiddagen slank det ner ett par små chokladbitar i den Vilhelmsonska magen.

Jag kom i väg sent från jobbet och var inte hemma förrän närmare fem, mitt mys var redan hämtad från dagis av mormor och dom hade hunnit med att agera chaufförer till kusinernas träning inne i stan.
Det är bra att dom aktiveras.
Myset var i full gång med att lek kurragömma när jag stövlade innanför dörren på undantaget. Hon kramade mormor och morfar hejdå sen drog vi hem.
Maten stod på bordet och svärmor var på plats. Fullt hus vilket är väldigt trevligt.

Myset somnade halv åtta och det efter att vi dragit av sagan om mumintrollen. Jag frågade om hon ville ha ett kramdjur när hon skulle somna och då svarade hon pillemarsikt att hon ville ha mej som sitt kramdjur. Det gick fint för min del. Lite pill i håret sen sov hon som en stock.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar